01 / 05 / 2024

Greek Properties Turkish Tourism Investors Event ne zaman

Greek Properties Turkish Tourism Investors Event ne zaman

Yunanistan’da, mali kriz nedeniyle zor durumda bulunan bazı otel ve turistik tesislerin yabancı yatırımcılara satış ya da kiralama usulüyle devredilerek değerlendirilmesi arayışları çerçevesinde İstanbul’da tanıtım toplantısı düzenleneceği bildirildi...

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Anastasıa Fılımonova tarafından kuruldu.

Turkish Cargo'dan dev başarı! Avrupa'nın birincisi oldu

Turkish Cargo uluslararası bir başarıya daha imza atarak taşımacılıkta Avrupa'da birinci, dünyada dördüncü oldu. İşte detaylar…

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Rafea Al-Hayanı, Ahmed Msqa Abdu Al Majmaıe ve Mohammad Al Fto Onallah tarafından kuruldu.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Greek Properties Turkish Tourism Investors Event ne zaman Haberi

Greek Properties Turkish Tourism Investors Event ne zaman


Yunanistan’da, mali kriz nedeniyle zor durumda bulunan bazı otel ve turistik tesislerin yabancı yatırımcılara satış ya da kiralama usulüyle devredilerek değerlendirilmesi arayışları çerçevesinde İstanbul’da tanıtım toplantısı düzenleneceği bildirildi.


Alınan bilgiye göre, İstanbul’da 22 Mayıs’ta TURSAB’ın, Yunan "Tourism Plus" şirketiyle ortaklaşa düzenleyeceği "Greek Properties- Turkish Tourism Investors Event" adlı özel tanıtım toplantısında, Kuzey Yunanistan bölgesinde yer alan ve arasında Selanik’teki tarihi "Kervan Saray" otelinin de bulunduğu 10 adet 4-5 yıldızlı otel ve tesis Türk yatırımcıların ilgisine sunulacak.


Tourism Plus’un kurucusu Nikos Sapuncis, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, Yunan otelcilik sektörünün ilk kez böyle bir açılım yaptığını belirterek böyle bir kararın alınmasında gittikçe gelişen Türkiye ekonomisinin etkili olduğunu kaydetti.


Diğer yandan Yunanistan’ı ziyaret eden ve sayısı gittikçe artan Türk turistlerin de buna etkisi olduğunu ifade...