27 / 05 / 2024

Green Africa Turizm adres 

Green Africa Turizm adres 

Green Africa Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akmal Namazoğlu ve Dahır Mohamoud Mohamd ortaklığında kuruldu.

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Akşahin tarafından kuruldu.

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ayboğan ve Vahdeddin Özkaya ortaklığında kuruldu.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kandemir tarafından kuruldu.

Green Africa Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Africa Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akmal Namazoğlu ve Dahır Mohamoud Mohamd ortaklığında kuruldu.

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Canpolat tarafından kuruldu. 

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Tukale Ege tarafından kuruldu. 

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi, Mübarek Kahraman tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Hazal Sokak'ta kuruldu.

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sinem Miras tarafında 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Green Line Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Line Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fayez Shew Aikani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Green Africa Turizm adres  Haberi

Green Africa Turizm adres 

Green Africa Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akmal Namazoğlu ve Dahır Mohamoud Mohamd ortaklığında kuruldu.

Green Africa Turizm Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans...