18 / 05 / 2024

Green İst detaylı ödeme planı

Green İst detaylı ödeme planı

Green İst ödeme planı için Garanti Bankası'yla anlaşıldı. Buna göre 60 ay vadelendirmeli ödemeler yapılıyor...

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Saray Grup Green İst fiyatları!

İstanbul Bağcılar Güneşli hattında bulunan proje 83 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Saray Grup Green İst fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Green İst Güneşli iletişim!

Green İst Güneşli iletişim için 0212 503 07 75 veya 0212 503 07 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Concord İstanbul detaylı adres!

Concord İstanbul detaylı adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Concord İstanbul Fikirtepe Projesi 'nde yer alan konut tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Saray Group Green İst ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de Saray Group tarafından inşa edilen Saray Group Green İst ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.Projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Saray Group Green İst adres!

Saray Group Green İst adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Güneşli'de Saray Group tarafından inşa edilen Saray Group Green İst projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daireler yer alıyor.

Saray Grup Green İst nerede?

Saray Grup Green İst nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Green İst Evleri projesinde 1+1, 2+1,3+1,4+1,4.5+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Saray Grup Green İst teslim tarihi! 357 bin liraya!

Saray Grup Green İst teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Bahçelievler'de yükselen Green İst Evleri projesinde dairelerin satış fiyatları 357 bin liradan başlıyor...

Saray Grup Green İst nerede?

Saray Grup Green İst nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içinde bulabilirsiniz. Green İst Güneşli Evleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Saray Grup Green İst görselleri! Haziran'da teslim!

Saray Grup Green İst görselleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin bu sene içinde Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projenin alanı 20 bin metrekare.

Green İst detaylı ödeme planı Haberi

Green İst detaylı ödeme planı




Saray Grup'un hayata geçirdiği ve dün lansmanı yapılan Green İst projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Bahçelievler'de yer alıyor. Green İst tanıtımı yapıldıktan sonra çok merak edilen sorulardan biri de Green İst ödeme planı oldu. 


Green İst ödeme planı şu şekilde; Green İst ödeme planı kapsamında Garanti Bankası'yla anlaşıldı. Green İst ödeme planı anlaşmasına göre 60 ay vadelendirme yapılıyor. Green İst ödeme planı sunduğu diğer bir özellik ise yüzde 0,59'luk faiz oranı. 


Green İst projesi kapsamında özel peyzaj alanları, su öğeleri, yeşil alanlar yer alıyor. 1+1'den 4,5+1 hatta dubleks, kat bahçeli ve teraslı dairelere kadar pek çok seçeneğin sunulduğu Green İst'te teslimler 2014 Haziran'da yapılacak. Projede 173 daire 5 blok içerisinde konumlanmış durumda. 


Greenist Satış Ofisi Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-İstanbul

Tel: 0212 503 07 75/0212 503...