18 / 05 / 2024

Green İst ödemeleri

Green İst ödemeleri

Green İst ödeme planı için Garanti Bankası'yla anlaşıldı. Buna göre 60 ay vadelendirmeli ödemeler yapılıyor...

EPDK'dan son dakika açıklaması! Deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki avans ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

18 yaş üstü için başvuru yapana PTT'den 1250 TL! Aile Destek Ödemeleri için başvuru yöntemi!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla veya e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen Aile Destek Ödemesi başvuruları, 850-1250 TL aralığında ödemeleri kapsamaktadır. Henüz başvuruda bulunmayan aileler, nasıl başvuru yapacakları konusunda bilgi aramaktadırlar. İşte, detaylar...

Promosyon ödemelerinde üst üste rekor kırılıyor! Çıta 28 bine ulaştı! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Promosyon ödemeleri hala gündemde yer alıyor. Emekli promosyonlarında üst üste rekor kırılıyor. İşte detaylar!

Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleri için beklenen açıklama geldi! 65 yaş üstü ve engelli aylığı ne zaman yatacak?

Yaşlı ve engelli maaşı ödemelerinin tarihi açıklandı. Peki, yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? 65 yaş üstü ve engelli aylığı bayramdan önce yatacak mı? İşte ayrıntılar...

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Apartman aidatlarında üst sınır ne? 

Ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getiren aidat ödemeleri ile ilgili çok sayıda soru bulunuyor. Zaman zaman kavgalara neden olan aidat ücretlerinde üst sınır ne? 

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

65 yaş üstü için emlak vergisi ödemeleri başladı!

65 yaş üstü sokağa çıkamayan vatandaşlar için beyanname verme süreleri uzatılmıştı. Tahakkuk edecek vergilerin son ödeme süreleri,  sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle  16 Haziran olarak açıklandı. 

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Saray Grup Green İst fiyatları!

İstanbul Bağcılar Güneşli hattında bulunan proje 83 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Saray Grup Green İst fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Green İst Güneşli iletişim!

Green İst Güneşli iletişim için 0212 503 07 75 veya 0212 503 07 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile yapılabiliyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Green İst ödemeleri Haberi

Green İst ödemeleri




Saray Grup'un hayata geçirdiği ve dün lansmanı yapılan Green İst projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Bahçelievler'de yer alıyor. Green İst tanıtımı yapıldıktan sonra çok merak edilen sorulardan biri de Green İst ödeme planı oldu. 


Green İst ödeme planı şu şekilde; Green İst ödeme planı kapsamında Garanti Bankası'yla anlaşıldı. Green İst ödeme planı anlaşmasına göre 60 ay vadelendirme yapılıyor. Green İst ödeme planı sunduğu diğer bir özellik ise yüzde 0,59'luk faiz oranı. 


Green İst projesi kapsamında özel peyzaj alanları, su öğeleri, yeşil alanlar yer alıyor. 1+1'den 4,5+1 hatta dubleks, kat bahçeli ve teraslı dairelere kadar pek çok seçeneğin sunulduğu Green İst'te teslimler 2014 Haziran'da yapılacak. Projede 173 daire 5 blok içerisinde konumlanmış durumda. 


Greenist Satış Ofisi Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-İstanbul

Tel: 0212 503 07 75/0212 503...