27 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile yapılabiliyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.



Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı olan  Folkart Life Bornova  Konutları'nın 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje  Folkart Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 slaon olarak dizayn edilen dairelerden meydana geliyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova metro hattına ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede, çevre yoluna ise 500 metre uzaklıkta yükseliyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


İzmir Folkart Life Evleri'nin sosyal alanları kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzundan oluşuyor.


Alanları 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerin bulunduğu Folkart Life İzmir'de konut fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. 


Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Firma bünyesinde kredi kullanılabilen Folkart Life Bornova Rezidans'ta yüzde 25 peşin ödemelerde; kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay taksit imkanı sağlanıyor. 


Bornova Folkart Life adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön