04 / 05 / 2024

Green Life teslimleri

Green Life teslimleri

Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Green Life projesi, 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan peyzajına ayrıldı.

Green Life projesi Ulukent'in vizyonunu değiştirecek!

Karşıyaka’da gerçekleştirdiği prestijli projelerle adından sıkça söz ettiren Katal İnşaat’ın yeni projesi Green Life, Ulukent' in vizyonunu değiştirecek.

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Antalya Sidel Life Mart 2024'te teslim! 

Sidel İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sidel Life projesinin teslimleri 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek. Projede 1 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Vitacourt Life'ta hemen teslim 3+1 konutlar!

Çevik İnşaat tarafından hayata geçirilen Vitacourt Life'ta yer alan 3 oda 1 salon konutların teslimleri hemen yapılıyor. İşte Vitacourt Life projesi ile ilgili detaylar...

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2 projesinde son parsellerin satışı devam ediyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Green Life Residence Antalya'da 0,60 faizle 120 ay vade fırsatı!

Antalya Döşemealtı'nda yükselen Green Life Residence projesi Müeahhit Halil Uçar tarafından inşa ediliyor. Lansmana özel satışların yapıldığı projenin 197 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Frezya Life Evleri'nde 360 bin TL'ye! Yeni Proje!

DNY Dinay İnşaat 166 daireden oluşan Frezya Life projesine imza atıyor. Projede daire teslimleri 2019 yılında yapılacak..

Reform Life Avcılar teslimleri!

Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzası taşıyan Reform Life projesi toplam 124 konuttan oluşuyor. Peki Reform Life Avcılar teslimleri ne zaman?

Green Life teslimleri Haberi

Green Life teslimleri

Karşıyaka’da gerçekleştirdiği prestijli projelerle adından sıkça söz ettiren Katal İnşaat’ın yeni projesi Green Life,  Ulukent' in vizyonunu değiştirecek. 28 Mart’ta lansmana çıkan projeye ilginin çok büyük olduğunu ifade eden Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Bu projenin en önemli özelliği 5 bin 500 metrekaresinin yeşil alan peyzajına ayrılması” dedi.

133 daire

Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Geniş yeşil alanıyla kentin kalabalığından sıkılıp nefes almak isteyenlerin odak noktası olan Green Life projesi,  Ulukent 2 bölgesinde 8 bin 510 metrekare arazi üzerine kurulmuş 4 blok 133 daireden oluşuyor. Projenin 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan peyzajına ayrıldı.

28 Mart’ta lansmana çıktı

Proje içerisinde 248 metrekare yüzme havuzu, spor...