19 / 05 / 2024

Green Turkey inşaat nerede

Green Turkey inşaat nerede

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa A.Y.M.  Hemeda ve Ra`Ed Shafıq Hmo ortaklığında kuruldu. 

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Andrıı Bondar tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Naseem  Akram tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Naseem Akram tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Esenyurt'ta A. Zız F M N A. tarafından kuruldu. 

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demirci tarafından kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

AB’nin Yeşil Mutabakat kanunu inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

24 Haziran 2021 tarihinde kanunlaşan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı – EU Green Deal’ yasası inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

Desıgner Turkey İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgner Turkey İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kılıç, Kajin Bulut ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altan tarafından kuruldu.

Green Turkey inşaat nerede Haberi

Green Turkey inşaat nerede

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa A.Y.M.  Hemeda ve Ra`Ed Shafıq Hmo ortaklığında kuruldu. 

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İÇ VE DIS TİCARET: a.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, transit ticareti, alımı ve satımı, iç ve dıs ticareti konularında faaliyetlerde bulunmak. b.Yurt içinde ve dısında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve esya tasımacılıgı, paket, zarf, kargo tasımacılıgı ve nakliye komisyonculugu yapmak. Kurye hizmetleri vermek TURİZM a.Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eglenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik...