29 / 06 / 2024

Green World Danışmanlık iletişim

Green World Danışmanlık iletişim

Green World Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Afıf    Al Faısel tarafından kuruldu.

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Evran tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ahsen Lakehal, Aymen Azouı, Heythem Saıdı ve Hıchem Zellaguı tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Funda Karadağ tarafından açıldı. 

World Hee Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

World Hee Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Bekin, Fikret Başaran ve Mehmet Hakan Doğan tarafından kuruldu.

World Azer Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Azer Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Azer tarafından kuruldu.

Green World Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green World Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Afıf    Al Faısel tarafından kuruldu.

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Işık ve Frıedrıch  Kolbıtz ortaklığında kuruldu. 

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Green World Danışmanlık iletişim Haberi

Green World Danışmanlık iletişim

Green World Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Afıf    Al Faısel tarafından kuruldu.

Green World Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
iNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...