03 / 05 / 2024

Greenist Bahçelievler kampanya

Greenist Bahçelievler kampanya

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Benesta Bahçelievler'de yüzde 20 indirim veya 15 ay 0 faiz fırsatı!

Benesta Podio Bahçelievler'de başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ya da 15 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Benesta Podio Bahçelievler'den ayrıca tüm bunlar dışında 120 ay vadeli olarak banka kredisiyle konut sahibi olmak da mümkün.

Nef Bahçelievler’de 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası!

Nef Bahçelievler'de büyük kampanya başladı. Nef Bahçelievler’den ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Bahçelievler Quadrom Palas'ta 277 bin 500 TL'ye!

Bahçelievler Quadrom Palas'ta kısa süreli geçerli olacak kampanya dahilinde fiyatlar 277 bin 500 TL'den başlıyor. 0 faizli ödeme seçenekleri sunuluyor..

Bahçelievler Greenist'in ticari bloğu satışa çıktı!

Greenist, Bahçelievler’de yaşamı başlattığı konutların yanı sıra şimdi de şehrin göbeğinde yer alan eşsiz lokasyonunda ticari hayatın kapılarını aralıyor. Talin Saraylı Dikici: “Greenist konut projemizde satışlarımız gayet iyi gidiyor." dedi.

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

İstwest Bahçelievler'de kampanya!

İstwest Bahçelievler'de kampanya kapsamında, peşinat alınmazken 120 aya varan vade fırsatı sağlanıyor. İşte, İstwest Bahçelievler'de kampanya detayları...

Bahçelievler Greenist’te son daireler satışta!

İstanbul Bahçelievler’deki 174 daireden oluşan “kadın dostu” proje Greenist’te son daireler arsa fiyatlarıyla satışa devam ediyor.

Bahçelievler Greenist'te zamsız satışlar devam ediyor!

İSTANBUL Bahçelievler'de 174 dairelik konut projesi Greenist'le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, konutlara zam yapmadı.

Bahçelievler Greenist'te indirim için son gün 15 Haziran!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan butik proje Greenist, 3+1 dairelerinde yüzde 10 indirim fırsatı 15 Haziran’da sona eriyor.

Greenist Bahçelievler'de 3+1'lerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Bahçelievler Greenist projesi yeşil alan konsepti vaadediyor!

Saray Grup 'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Proje, 174 daireden oluşuyor.

Bahçelievler Greenist'te geniş bahçe ve teras seçenekleri bulunuyor!

Saray Grup tarafından yapılan Greenist, eşsiz manzarası, modern mimarisi ve teras bahçeleriyle İstanbul Bahçelievler'de sizlere kapısını açıyor. Geniş kat bahçeleri ve teraslarıyla yükselen proje şehir karmaşasından uzakta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest satış ofisi!

Bahçelievler İstwest satış ofisi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede kapsamında 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor

Greenist Bahçelievler kampanya Haberi

Greenist Bahçelievler kampanya
Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor. 174 daireden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 tiplerde daireler yer alıyor. Projedeki her dairenin kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunuyor. Toplamda 2 bin 800 metrekarelik sosyal alana sahip Greenist'te spor sahası, oyun parkları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, özel çocuk kulübü, hobi odaları, fitness salonu, pilates ve yoga odaları, sauna, buhar ve masaj odaları, duş ve soyunma odaları, oyun salonu, kafe ve restoran ve vitamin bar...