01 / 05 / 2024

Greenist Evleri örnek daire

Greenist Evleri örnek daire

Saray Alüminyum, 30 seneyi aşkın deneyimiyle giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel, kış bahçeleri, güneş kırıcılar ve solar sistemler gibi alanlarda entegre üretim gerçekleştiriyor.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Greenist’ten yeni yıl kampanyası!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, yılbaşına özel, 60 aya 0,50% ve 120 aya 0,75% faiz oranıyla satışta.

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

Greenist’te yüzde 0,49 faizle 60 ay vade fırsatı!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmak için büyük fırsat kampanyası başladı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, şimdi 60 aya yüzde 0,49 ve 120 aya yüzde 0,75 özel faiz oranıyla satışta.

Greenist Güneşli'de son daireler! 477 bin TL'ye!

Greenist Güneşli'de 477 bin TL'den başlayan fiyatlarla son dairelerin satışları devam ediyor. Greenist Evleri Güneşli projesinde son 40 adet daire kaldı...

Yeni Karesi Balıkesir Evleri örnek daire!

Yeni Karesi Konutları 245 bin 750 metrekare arsa alanına sahip. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje Baltok güvencesiyle inşa edilecek. İşte Yeni Karesi Balıkesir Evleri örnek daire görselleri...

Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması planlanan Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır. Projede toplam 334 daire bulunuyor.

Saray Grup Greenist Evleri'nde arsa fiyatına ev!

İstanbul Bahçelievler’de 174 dairelik konut projesi Greenist’le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, Greenist konutlarında fiyat artışına gitmedi, arsa fiyatına ev satmaya devam ediyor.

Greenist Evleri'nde yaz kampanyası için son hafta!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, konut sahibi olmak isteyenleri yazın son fırsatı ile buluşturuyor. 1 Eylül tarihinde sona erecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri örnek ödeme tablosu!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Emlak Konut Ispartakule'de 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri örnek ödeme tablosu...

İpek Diamond Evleri'nin örnek dairelerine yoğun ilgi!

İPEK Grup bünyesinde kurulan İpekar İnşaat'ın 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri'nin örnek daireleri yoğun ilgi görüyor. İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur Erciyesevler bölgesinde örnek daire hakkında bilgi verdi..

Greenist Evleri örnek daire Haberi

Greenist Evleri örnek daire

Saray Alüminyum, 30 seneyi aşkın deneyimiyle giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel, kış bahçeleri, güneş kırıcılar ve solar sistemler gibi alanlarda entegre üretim gerçekleştiriyor. 


İlk kez konut sektörüne Greenist projesi ile giren Saray Grup, toplam 60 milyon euroluk yatırımla İstanbul Bahçelievler'de yükseldi. Greenist projesinde konut fiyatlarının 375 bin 166 ile 1 milyon 825 bin TL arasında değiştiği belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Saray Alüminyum olarak, 1980 yılındaıı bu yana İstanbul ve Tekirdağ'daki toplam 80 bin metrekarelik kapalı alana sahip fabrikalarımızda faaliyet gösteriyoruz. Sektöründe ihracat lideri ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2013 yılı sıralamasında 247'nci sıradayız. Alüminyum profil, PVC profil ve alüminyum kompozit panel üretiyoruz. 2012 yılında sektörümüzden fazla uzaklaşmadan...