01 / 05 / 2024

Greenist Evleri teslimleri ne zaman

Greenist Evleri teslimleri ne zaman

Saray Alüminyum, 30 seneyi aşkın deneyimiyle giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel, kış bahçeleri, güneş kırıcılar ve solar sistemler gibi alanlarda entegre üretim gerçekleştiriyor.

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe Evleri teslimler!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesin İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. City Hill Sancaktepe Evleri teslimleri ne zaman?

Sarıyer Tarabya Life Evleri teslimleri!

11 blokta 256 konuttan oluşan Tarabya Life Evleri, Uzman-Svot Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Aydos Country Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 900 daireden meydana gelen Aydos Country projesi İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor...

Greenist’ten yeni yıl kampanyası!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, yılbaşına özel, 60 aya 0,50% ve 120 aya 0,75% faiz oranıyla satışta.

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

Greenist’te yüzde 0,49 faizle 60 ay vade fırsatı!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmak için büyük fırsat kampanyası başladı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, şimdi 60 aya yüzde 0,49 ve 120 aya yüzde 0,75 özel faiz oranıyla satışta.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslimleri yarın başlıyor!

Toplamda 354 adet konut kentsel dönüşüm olarak inşa edildi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslim işlemleri yarın başlıyor...

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.

Greenist Güneşli'de son daireler! 477 bin TL'ye!

Greenist Güneşli'de 477 bin TL'den başlayan fiyatlarla son dairelerin satışları devam ediyor. Greenist Evleri Güneşli projesinde son 40 adet daire kaldı...

Konya Zermeram Evleri teslimleri!

Konya Zermeram Evleri teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. İlk etabı 353 adet konuttan oluşan proje Konya ilinin Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Greenist Evleri teslimleri ne zaman Haberi

Greenist Evleri teslimleri ne zaman

Saray Alüminyum, 30 seneyi aşkın deneyimiyle giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel, kış bahçeleri, güneş kırıcılar ve solar sistemler gibi alanlarda entegre üretim gerçekleştiriyor. 


İlk kez konut sektörüne Greenist projesi ile giren Saray Grup, toplam 60 milyon euroluk yatırımla İstanbul Bahçelievler'de yükseldi. Greenist projesinde konut fiyatlarının 375 bin 166 ile 1 milyon 825 bin TL arasında değiştiği belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Saray Alüminyum olarak, 1980 yılındaıı bu yana İstanbul ve Tekirdağ'daki toplam 80 bin metrekarelik kapalı alana sahip fabrikalarımızda faaliyet gösteriyoruz. Sektöründe ihracat lideri ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2013 yılı sıralamasında 247'nci sıradayız. Alüminyum profil, PVC profil ve alüminyum kompozit panel üretiyoruz. 2012 yılında sektörümüzden fazla uzaklaşmadan...