16 / 05 / 2024

Greenist kampanyası

Greenist kampanyası

Saray Grup tarafından Güneşli'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Evlenecek olanlara 3 Mayıs tarihine kadar 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor..

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Greenist’ten yeni yıl kampanyası!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, yılbaşına özel, 60 aya 0,50% ve 120 aya 0,75% faiz oranıyla satışta.

Greenist’te yüzde 0,49 faizle 60 ay vade fırsatı!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmak için büyük fırsat kampanyası başladı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, şimdi 60 aya yüzde 0,49 ve 120 aya yüzde 0,75 özel faiz oranıyla satışta.

Greenist'te bahar kampanyası başladı!

İstanbul’un hızla gelişen Basın Ekspres bölgesinde yer alan Greenist Projesinde bahara özel kampanyalar başladı. Yaşamın başladığı projede, daire satış bedelinin yüzde 75’ ine kadar çok özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.

Greenist'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Greenist'in yaz kampanyası için son haftaya girildi. “Dört mevsim tatil vadediyoruz” ilkesiyle yola çıkan, bölgenin en yeşil projesi Greenist’te yaz tüm güzelliğiyle devam ediyor.

Greenist Evleri'nde yaz kampanyası için son hafta!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, konut sahibi olmak isteyenleri yazın son fırsatı ile buluşturuyor. 1 Eylül tarihinde sona erecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Bahçelievler Greenist'te kampanyalar 1 Eylül'e kadar geçerli!

Greenist’te avantajlı yaz kampanyası başladı. 30 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında konut sahibi olmak isteyenlere tüm dairelerde yüzde 10 oranında indirim yapılacak.

Greenist'te 3+1'lere yüzde 10 indirim!

Güneşli'de yer alan butik proje Greenist, 3+1 dairelerinde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim kampanyası uyguluyor.

Greenist'te 3+1 dairelerde yüzde 10 indirim kampanyası!

İSTANBUL Güneşli 'de yer alan butik proje Greenist, 3 + 1 dairelerinde 15 Haziran 'a kadar yüzde 10 indirim kampanyası uyguluyor.

Greenist'te 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim!

Bölgenin en yeşil projesi özelliğine sahip Greenist’te kampanyalar devam ediyor. İstanbul Bahçelievler’de yer alan butik proje Greenist, 3+1 dairelerinde 15 Haziran’a kadar yüzde 10 indirim kampanyası uyguluyor.

Greenist konutlarında evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim!

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında, evlenenlere özel 3 Mayıs tarihine kadar 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim kampanyası var.

Greenist'te yeni evlenenlere özel indirim!

Güneşli'de yaşamın başladığı Greenist konutlarında, 23 Nisan-03 Mayıs tarihleri arasından evlenen çiftlere özel yüzde 10 indirim kampanyası var. Projede daire fiyatları 357 bin TL'den başlıyor.

Greenist kampanyası Haberi

Greenist kampanyası
Saray Grup tarafından Güneşli'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Evlenecek olanlara 3 Mayıs tarihine kadar 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici "Günümüzde, bütçeye uygun ev bulunamadığı için bu özel kararı aylarca, yıllarca erteleyen çiftler var maalesef. Bizler de evlenmeye karar veren çiftlerin 'ev'lenmesine katkıda bulunalım istedik. Yeni evli çiftler için ideal olan 2+1 dairelerimiz, gerek 115 ila 156 metrekare aralığında değişen büyüklükleri ve ferah kullanım alanları, gerekse dünya markalarından oluşan ve evle birlikte teslim edilen beyaz eşyalarıyla hayatı kolaylaştırıyor"...