29 / 04 / 2024

Greenox Residence ön talep formu

Greenox Residence ön talep formu

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Kağıthane’de hayata geçirilen Greenox Residence için ön talep toplama dönemine girildi. Lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme planı ile ön talep toplanan projede resmi satışlar 21 Nisan günü başlayacak…

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence ön satışa çıktı. TOPAZ Residence'da konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiyor.

3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor! Yeni proje!

Konut, dükkan, mağaza ve ofis gibi birimlerin yer alacağı 3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor...

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Optimist Residence ön satış fiyatları!

Optimist Residence ön satış fiyatları 482 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Fikirtepe'de 13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

BaşakCity Boutique Residence ön satış!

Toplam 123 adet daireden meydana gelen BaşakCity Boutique Residence projesinde üzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.  BaşakCity Boutique Residence ön satışlar başlıyor.

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Greenox Residence Levent ödeme koşulları!

Greenox Residence Levent ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Kağıthane Greenox Residence fiyatlar!

Kasım ayında teslimlerin gerçekleşeceği Greenox Residence projesi 120 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kağıthane Greenox Residence fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor.

Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da!

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

Greenox Residence ön talep formu Haberi

Greenox Residence ön talep formu

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Kağıthane’de hayata geçirilen Greenox Residence için ön talep toplama dönemine girildi. Lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme planı ile ön talep toplanan projede resmi satışlar 21 Nisan günü başlayacak… 


İnsana, konforlu yaşama ve doğanın kendisine odaklanan Greenox Residence, yatırımcısına kazandıran modern İstanbul projesi olarak inşa ediliyor. Her yıl binlerce binanın eklendiği, giderek betonlaşan İstanbul’da, kentsel dönüşümü “Yeşil dönüşüm” olarak geliştirmeyi hedefleyen Aycan-Feres İş Ortaklığı, Greenox Residence projesini İstanbul için büyük bir fırsat olarak görüyor. “Green” ve “Oxygen” kelimelerinin birleşiminden oluşan Greenox ismi, insanın doğaya ve temiz bir havayı birlik içerisinde solumaya olan ihtiyacının ‘residence’ formatında vücut bulmasını temsil ediyor.


Greenox Residence Avrupa Yakası’nın merkezinde, finans merkezlerinin, iş yerlerinin ve alışveriş mekanlarının konumlandığı Büyükdere Caddesi’ne 5 dakikalık yürüme...