03 / 05 / 2024

greg lindsay

greg lindsay

Dünyaca ünlü şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay, İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi..

Netflix'in yeni CEO'ları doğruladı! Şifre paylaşımı sona erecek

Netflix'in iki yeni CEO'su (CEO) Ted Sarandos ve Greg Peters, şimdi Bloomberg ile yaptıkları bir röportajda , şifre paylaşımının sona ermesinin ne anlama geleceği hakkında daha fazla ayrıntı verdiler.

Havalimanının genişletilmesine karşı çıkan İngiliz bakan istifa etti!

İngiltere’nin Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Greg Hands, ülkenin en büyük havalimanı Heathrow’un genişletilmesine karşı çıktığını belirterek görevinden istifa ettiğini belirtti. 

Lindsay Lohan ada tasarladı!

Sansasyonlarıyla sık sık adından söz ettiren Hollywood’un ünlü siması Lindsay Lohan Dubai’de kendi adını taşıyan bir ada tasarladı.

Lindsay Lohan evinin kirasını ödeyemiyor!

Bir süredir kendini yardım işlerine adayan ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan'ın borç batağında olduğu ortaya çıktı. Lohan, 8 Kasım'a kadar borçlarını ödeyemezse mahkemenin iflas talebiyle karşı karşıya kalacak.

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Google Maps'teki hata ev yıkımına yol açtı!

Google Maps'teki bir hata Texaslı Lindsay Diaz'ın evinden olmasına sebep oldu. Yıkım şirketi Billy L Nabors Demolition Google Maps'e yıkıma gidecekleri adresi girdiler ve gösterilen adresi sorgusuz sualsiz yıktılar.

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolara ev aldı!

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolar vererek (1 milyon 218 bin TL) kiraladıkları evi satın aldı. Sayışman, Iggy Azalea ve Lindsay Lohan gibi dünyaca ünlü yıldızlarla komşu oldu.

Greg Clark, Yoğunluk kavramını anlattı!

ULI (Urban Land Institute) Türkiye, “Yoğunluk” konusundaki çalıştayını kentsel tasarım ve planlama konularında dünyanın önde gelen uzmanlarından Greg Clark’ın katılımıyla 2 Eylül günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Kanadalı Mary Brown’s Famous Türkiye’de ilk şubesini açtı!

Kanadalı tavuk restoran markası Mary Brown’s Famous, Türkiye 10 restoran devreye almayı planlıyor. İlk şubesini Bakırköy’de açan firmanın açılış kurdelesini Mary Brown’s’ın CEO’su Greg Roberts, Türkiye Temsilcisi Muharrem Büyükbahçeci ile kesti...

Greg Lindsay İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi!

Dünyaca ünlü şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay, İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi..

Türkiye, 10 milyon yapının dönüşümünde yeşil binaya önem vermeli!

Capital E Kurucu Ortağı ve Direktörü Greg Kats, yeşil binaların emlak sektörüne değer kattığını söyledi

Lindsay Lohan Batı Hollywood 'da ev aldı!

Lindsay Lohan'ın eski sevgilisi Samantha Ronson'a olan takıntısı bitmiyor. Yıldız, Ronson'a yakın olabilmek için ünlü DJ'in evinin yan dairesine taşındı

greg lindsay Haberi

greg lindsay


İstanbul’da yapılacak olan dünyanın en büyük havalimanının önemine dikkat çeken şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay, “Bu proje İstanbul’u dünyanın en önemli merkezlerinden biri haline getirecek”...