05 / 05 / 2024

Greta Garbo dairesi

Greta Garbo dairesi

Ünlü Hollywoos yıldızı Greta Garbo’nun kalabalıklardan kaçıp sığındığı 7 odalı dairesi 64 yıl sonra 6 milyon dolara satılıyor.

Greta Garbo’nun Manhattan’daki dairesi 6 milyon dolara satılıyor!

Ünlü Hollywoos yıldızı Greta Garbo’nun kalabalıklardan kaçıp sığındığı 7 odalı dairesi 64 yıl sonra 6 milyon dolara satılıyor.

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Ankara Adiva Ümitköy örnek dairesi hazır!

Şahin Mimarlık İnşaat imzası taşıyan Ankara Adiva Ümitköy örnek dairesi hazır. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması planlanan Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır. Projede toplam 334 daire bulunuyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Kapıcı dairesi tahliye dilekçesi!

Kapıcıya görevi nedeniyle konut verilmesi zorunlu olmamak ile birlikte; kapıcıya konut verilmişse verilen bu konutun boşaltılmasında, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu uygulanıyor. Peki, kapıcı dairesi tahliye dilekçesi nasıl yazılır?

Dünyanın en pahallı kiralık dairesi New York'ta!

New York’taki 57. Cadde’de bulunan ve ‘Milyarderlerin sıralı evleri’ olarak bilinen caddedeki One57’nin 65. katındaki 416 metrekarelik Central Park manzaralı daire şehrin en pahalı dairesi olma ünvanına sahip.

Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hükümet Konağı’nda hizmet veren Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı. Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, projenin 163 bin TL + KDV’ye gerçekleştiğini söyledi.

Zonguldak'taki Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasının inşaatı incelendi!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasının inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Faruk Çaturoğlu, Süleymanlar Mahallesi'nde yapımı devam eden Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasında incelemelerde bulundu

Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinin örnek dairesi açıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde yükselen, geniş iç mekânları, aydınlık ve huzurlu mimarisiyle de öne çıkan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin dünyadaki en yeni mobilya ve dekorasyon trendleriyle tasarlanan örnek dairesi ziyarete açıldı.

Turgutlu Vergi Dairesi binası yıkılacak!

MANİSA’nın Turgutlı İlçesi’ndeki Vergi Dairesi binası yıkılacak. Yeni Vergi Dairesi binası ise Turgutlu Ağız Diş Hastanesi yanına yapılacak.

Mardin Kızıltepe Vergi Dairesi binası okul olacak!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6-7 Ekim olaylarında yakılarak kullanılmaz hale gelen Kızıltepe Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi binası Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi. Binaların okul olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Greta Garbo dairesi Haberi

Greta Garbo dairesi

Greta Garbo’nun kalabalıklardan kaçıp sığındığı 7 odalı daire, aynen bıraktığı gibi kalmış.


Hollywood’un en büyük yıldızları arasında gösterilen Greta Garbo, ömrünün onlarca senesini Manhattan’daki lüks dairesinde geçirdi. 7 odalı daire, alınmasından 64 sene sonra 6 milyon dolardan satışa çıkarıldı. 


1990’da 84 yaşında ölen Garbo’nun dairesi, yeğeni ve tek varisi Gray Reisfield tarafından satılıyor. Reisfield ailesi 1992 ila 2013 yılları arasında bu dairede yaşadı ve akabinde San Francisco’ya taşındı. Emlakçı, evin aynen Garbo’nun bıraktığı gibi olduğunu, tüm eşyaların olduğu gibi muhafaza edildiğini ifade ediyor. East River Nehri’nin kıyısında, 1927 tarihli binadaki ev, ünlü yıldızın hayranları ve medyadan kaçabileceği mükemmel bir sığınak durumundaydı. 


Göz önünde bulunmaktan pek hazzetmeyen Garbo, mülakat vermiyor, filmlerinin galalarına da katılmıyordu. Garbo’ya 1954’te Oscar Onur Ödülü verilmesi kararlaştırılmış ancak onu...