15 / 05 / 2024

GROHE Aquadimmer Eco

GROHE Aquadimmer Eco

Başarılı bir ürünün yeni nesil modeli için GROHE, yeni nesil termostatik Grohtherm 2000 New ürününde, iyi bir termostatın tüm temel fonksiyonlarını ve özelliklerini daha da geliştirdi.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Arzum AR2005 Eco Panini Tost Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede?  22 Mart 2023 fiyat listesi... 

Tost, sandviç, ızgara sebze, et veya balık, Arzum AR2005 Eco Panini ile istediğiniz yemeği pişirebilirsiniz. Çıkarılabilir plakları sayesinde kolayca temizleyebilirsiniz. Peki, Arzum AR2005 Eco Panini Tost Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arzum Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi 2 bin 399 TL! En ucuza nerede satılıyor? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Bir üründen bir çok açıdan faydalanmak isteyenler sizin için Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesini araştırdık. Arzum eco panini tost makinesi Trendyol'da en ucuza satılıyor. İşte detaylar.

Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi en ucuza nerden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2005 Eco Panini, 4 adet pişirme kapasiteli,teflon çıkarılabilir plakalı ızgara ve tost makinesi olarak bir çok pişirme fonksiyonuyla mutfaklarda yerini alıyor.

Eco Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Binali Akbulut tarafından kuruldu.

Elektrikli scooter fiyatları kaç lira? En iyi e-scooter ne kadar oldu? Eco Rider-MX Plus'ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en çok üretim yapan motosiklet firmalarından olan Kuba’nın elektrikli e-scooterı Kuba Eco Rider-MX Plus’ın eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Kuba Eco Rider-MX Plus’ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Eco Estate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Eco Estate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Deniz Şahinkaya tarafından kuruldu.

Eco Spirit İnşaat Taahhüt Otomotiv Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eco Spirit İnşaat Taahhüt Otomotiv Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Emine Altın tarafından kuruldu.

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo ECO fiyatları ne kadar? İşte 10 Nisan fiyat listesi...

Honda Civic tasarımları ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Honda Civic 1.5 VTEC Turbo ECO fiyatı ne kadar? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Eco Drive Araç Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Drive Araç Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Akvar Mohammad Talib ve Nizamettin Eker tarafından kuruldu.

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi kuruldı!

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Bünyamin Koray Boşnak tarafından kuruldu. 

Peker GYO, ECO CITY BAU ile anlaştı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Almanya Heinsberg'deki bina tadilatı için ECO CITY BAU ile anlaştı...

GROHE Aquadimmer Eco Haberi

GROHE Aquadimmer Eco


Başarılı bir ürünün yeni nesil modeli için GROHE, yeni nesil termostatik Grohtherm 2000 New ürününde, iyi bir termostatın tüm temel fonksiyonlarını ve özelliklerini daha da geliştirdi. Daha üstün güvenlik, verimlilik ve duş konforu sağlayan gelişmiş teknolojilerin, ergonomik yeni tasarımın ve estetik su akışının yanı sıra işlevsel bir tablanın bir araya geldiği Grohtherm 2000 New, banyo ve duş küveti için hem görsel hem de işlev olarak modern bir çözüm sunuyor. Grohtherm 2000 New, zarif ve gösterişsiz görünümüyle, her tarz banyoya yeni bir soluk getiriyor. İnce düşünülmüş sezgisel tasarım, termostatın sağladığı tüm avantajları kusursuz su tecrübesi ile buluşturuyor.


Duşta rahatlama ve sürdürülebilirlik


Artırılmış güvenlik ve ek konforun yanı sıra çevresel sorumluluk ile sürdürülebilirlik, termostatın sunduğu temel avantajlar. Termostatın sağlam metal gövdesi, sıcak krom...