30 / 04 / 2024

grohe bataryaları

grohe bataryaları

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE Mart ayında 8 ürününde uygulanan yüzde 40’a varan indirim kampanyasına ek olarak Axess’e özel 9 taksit fırsatı sunuyor.

GROHE’nin Eurostyle bataryları yeniden tasarlandı!

Çevreleri ile uyum içindeki dengeli biçimler – GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor.

GROHE eşsiz teknolojiler ile inovasyona liderlik ediyor!

Tüm bataryalarının kartuşlarını kendi bünyesinde üreten az sayıdaki üreticiden biri olması nedeniyle GROHE, dünyada bu alandaki inovasyonda uluslararası lider olarak önemli bir üne sahip.

Sharbatly Camii kendiliğinden kapanan bataryalar ile donatıldı!

GROHE ve Hassan Abbas Sharbatly Toplum Hizmetleri Vakfı’nın ortaklaşa projesinde Sharbatly Camii'nin abdesthanelerine “sürdürülebilir su çözümleri” kapsamında 40’tan fazla “kendiliğinden kapanan” ve su tasarrufu sağlayan batarya yerleştirildi

Elektrikli arabası olanlara müjde! Lityum fiyatlarında düşüş var!

Yeni nesil bataryaların geliştirilmesi ve aşırı lityum üretimi, elektrikli araç bataryalarının üretiminde kilit rol oynayan lityum fiyatlarını düşürdü.

Akıllı telefonlar için çıkarılabilir piller geri döndü!

Avrupa Birliği, elektronik cihazlar için yeni bir pil standardı getirmeye hazırlanıyor. Bu sayede, çıkarılabilir bataryalar geri dönebilir.

Gani Müjde'nin Kağıthane’deki binasına hırsız girdi!

Yapımcı ve yönetmen Gani Müjde’nin Kağıthane’deki beş katlı binasına hırsız girdi, boş dairelerdeki kombi ve bataryaları çaldı

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıtıldı!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE SmartControl yelpazesini genişletti!

Sezgisel bas-çevir butonlar ile mükemmel su kontrolü sunan GROHE SmartControl yelpazesi genişletildi

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

Artema mutfaklara hareket getiriyor!

Artema, el duşlu yeni eviye bataryalarıyla, mutfakları hareketlendiriyor. Artema Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan bataryalar, 10 yıl kaplama garantisiyle sunuluyor.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

GROHE, Yeşil Cami İnisiyatifi ile camilerde su tasarrufu sağlıyor!

GROHE’nin camilerde su tüketimini yüzde 30 oranında azaltan Yeşil Cami İnisiyatifi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede hayata geçirildi.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

grohe bataryaları Haberi

grohe bataryaları

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Mart ayı boyunca geçerli kampanyada tüm bayilerinde ve satış noktalarında yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuyor.


GROHE Eurodisc Joy serisi, Eurosmart 2015, Essence 2015, SmartControl, Grohtherm 800, Grohtherm 1000 New, Grohtherm Cosmopolitan New ve Tempesta gibi ürünlerinde geçerli olan kampanyada ayrıca Axess uyesi GROHE satış noktalarında indirimin yanısıra Axess’e özel 9 taksit fırsatı...