06 / 05 / 2024

Grohe etkinlikleri

Grohe etkinlikleri

Grohe Türkiye'de Su Kullanımı Araştırması yaptı. GROHE’nin Türkiye’de Su Kullanımı Araştırmasına göre; Türk halkının yüzde 85’i evlerinde su ve elektrik tasarrufu sağlayan ürünlere sahip olmayı önemsiyor

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıtıldı!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE SmartControl yelpazesini genişletti!

Sezgisel bas-çevir butonlar ile mükemmel su kontrolü sunan GROHE SmartControl yelpazesi genişletildi

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

GROHE, Yeşil Cami İnisiyatifi ile camilerde su tasarrufu sağlıyor!

GROHE’nin camilerde su tüketimini yüzde 30 oranında azaltan Yeşil Cami İnisiyatifi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede hayata geçirildi.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

Grohe etkinlikleri Haberi

Grohe etkinlikleri

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE’nin Türkiye’deki su kullanım alışkanlıklarını ve su ve enerji kullanımındaki tasarruf eğilimlerini belirlemek üzere TNS işbirliğiyle gerçekleştirdiği araştırmaya göre; Türkiye’de ürün satın alma konusunda sırasında elektrik ve su tasarrufu sağlıyor olması katılımcıların yüzde 85’ tarafından “önemli” görülürken, evinde su ve elektrik tasarrufu sağlayan bir ürüne sahip olanların oranı yüzde 45.


Sabaz: “Su ve enerji tasarrufunda teknolojiden yararlanmalıyız”


Grohe Doğu Akdeniz Ülkeleri Başkan Yardımcısı Serhat Sabaz, GROHE’nin enerji tasarrufu özellikle de suyun doğru kullanımı konusundaki duyarlılığının altını çizerek şunları söyledi; “Su kaynaklarının azalması gelecek nesillerin içilebilir ve kullanılabilir  su ihtiyacını tehdit ediyor ve bu da bize büyük bir sorumluluk yüklüyor. Grohe olarak bu alandaki sosyal sorumluluğumuzu su ve enerji tasarrufu sağlayan ürünler tasarlayarak yerine getiriyoruz. Türkiye’de...