05 / 05 / 2024

GROHE Fotoselli Elektronik sistemleri

GROHE Fotoselli Elektronik sistemleri

GROHE, yarı kamuya açık tuvalet işletmecilerine bir yandan kullanıcıların sağlığına katkıda bulunurken diğer yandan da su ve enerji tasarrufuna yardımcı olarak modern tuvaletler için herkesin kazançlı çıktığı bir çözüm sağlıyor.

GROHE Fotoselli Elektronik ürünleri ile hijyenik çözümler!

GROHE, yarı kamuya açık tuvalet işletmecilerine bir yandan kullanıcıların sağlığına katkıda bulunurken diğer yandan da su ve enerji tasarrufuna yardımcı olarak modern tuvaletler için herkesin kazançlı çıktığı bir çözüm sağlıyor.

Aselsan Elektronik yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı...

Metehan Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İslam Öner Yazıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Vista 4 Rezidance'ta kuruldu.

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Çankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta kuruldu.

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bugün kamu Aydınlatma Platform'ua yaptığı yazılı açıklamada Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Vestel Elektronik faaliyet raporunu yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. faaliyet raporunu yayınladı.

Osis Elektrik Elektronik İzolatör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osis Elektrik Elektronik İzolatör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Oğuz Sürel tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz'da Pendik, Ramazanoğlu Mahallesi'nde kuruldu.

AND Beyaz Eşya Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

AND Beyaz Eşya Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Nedim Soy Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da açıldı!

Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Aselsan Elektronik organizasyon değişikliğini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. organizasyon değişikliğini yayınladı.

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İrfan Soysüren, Çavuş Yaşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu.

Elektronik ürün ihracatını TV alıcıları sırtladı!

Elektrik, Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) verilerine göre geçen yılın ocak-haziran döneminde 1 milyar 465 milyon 675 bin dolar olan elektronik ihracatı, bu yılın aynı döneminde yüzde 18 artarak 1 milyar 732 milyon 580 bin dolara ulaştı.

Anel Elektronik'ten Cem Yalçınkaya açıklaması!

Anel Elektronik proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre basında çıkan haberlere istinaden Cem Yalçınkaya Anel Elektronik'ten istifa etmedi.

GROHE Fotoselli Elektronik sistemleri Haberi

GROHE Fotoselli Elektronik sistemleri

Elektronik olarak kontrol edilen batarya ve armatürler, havalimanları, stadyumlar ve benzin istasyonlarındaki birçok genel tuvalette artık standart haline gelmiş durumda. Peki ya kafeler, muayenehaneler veya ofislerdeki tuvaletlerde durum nasıl? Her ne kadar daha az ziyaret edilen yerler olsalar da, buralarda da hijyen, konfor ve sürdürülebilirlik konularında asla taviz verilmemesi gerekiyor. GROHE, yarı kamuya açık tuvalet işletmecilerine bir yandan kullanıcıların sağlığına katkıda bulunurken diğer yandan da su ve enerji tasarrufuna yardımcı olarak modern tuvaletler için herkesin kazançlı çıktığı bir çözüm sağlayan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.


Her ne kadar ofis ve kütüphaneler gibi mekanlardaki yarı kamuya açık tuvaletler ağır ve sık bir kullanıma maruz kalmasalar da, kullanıcıların sürekli değişmesi, buraların her zaman temiz kalmasının sağlanması ve potansiyel patojenler için bir cennet...