30 / 04 / 2024

GROHE Grohtherm 1000 New

GROHE Grohtherm 1000 New

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Mart ayı boyunca geçerli kampanyada tüm bayilerinde ve satış noktalarında yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuyor.

Grohtherm termostatik bataryalar güvenilir koruma sağlıyor!

Grohtherm termostatik bataryalar, basınç ve sıcaklıktaki dalgalanmalara anında tepki vererek bunları derhal telafi eden denenmiş ve onaylanmış GROHE TurboStat® teknolojisini kullanıyor.

Grohe Türkiye'de Su Kullanımı Araştırması yaptı!

Grohe Türkiye'de Su Kullanımı Araştırması yaptı. GROHE’nin Türkiye’de Su Kullanımı Araştırmasına göre; Türk halkının yüzde 85’i evlerinde su ve elektrik tasarrufu sağlayan ürünlere sahip olmayı önemsiyor

Grohe, Live Center İstanbul'u 6 Ocak'ta tanıtıyor!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

Ömerli Deliklikaya 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy Belediyesi, Ömerli Deliklikaya Bölgesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatını askıya çıkardığını duyurdu. Ömerli Deliklikaya 1/1000 ölçekli imar bölgesi imar planı, 22 Ocak 2015'te askıdan indirilecek.

Çatalca Çakıl Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çatalca Belediyesi, Çatalca İlçesi Çakıl Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planını ilanen askıya çıkardığını duyurdu. İşte 9 Ocak 2015'te askıdan indirilecek Çakıl Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı...

Çamlıca'da 1000 konutluk proje hayata geçiriliyor!

Emaar properties'in Türkiye iştiraki Emaar Türkiye yatırımlarına devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece 'de villa projesi inşa eden şirket Çamlıca 'da 1000 konutluk proje hayata geçiriyor. Proje, turizm, eğlence, alışveriş merkezi geliştirmeyi planlıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde 1000 liralık kira yardımı kampanyası!

Still İstanbul Diamond projesinden 2+1 tipinde konut alan ve teslim tarihine kadar başka bir yerde kirada oturan yatırımcıların aylık kira bedellerinin 700 lirasını; 3+1 tipinde konut alanların kira bedellerinin ise 1000 lirasını karşılıyor.

Grohe'den dev tasarruf harekâtı!

Alman Grohe, Türkiye'de dev bir tasarruf projesine imza atıyor. Türkiye ve Yunanistan'da eş zamanlı başlayacak projeyle 200 su tesisatçısına sertifika verilecek. Ustalar ev hanımlarına tasarrufu öğretecek

Erman Ilıcak: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 1000 oda yok!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın müteahhidi Erman Ilıcak, "Tamamını 2015'te bitirmeyi planlıyoruz... İnanın 1000 odalı değil... Anıtkabir gibi Meclis gibi çocuklarımıza bir mirastır" dedi. Ilıcak, sarayın 450 bin metrekarelik büyüklüğü olduğunu açıkladı.

Çatalca Akalan Köyü 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çatalca Belediyesi, Akalan Köyü 1/1000 ölçekli uygulama imar planını ilanen askıya çıkardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, planı 21 Temmuz 2014'te onayladı. İşte o plan...

Gazze'de 1000 Konut Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

Grohe Spa F-digital Deluxe artık Bluetooth özelliğine sahip!

Artık Bluetooth teknolojisi ile donatılan GROHE SPA® F - digital Deluxe koleksiyonu, günümüzün modern banyolarında en son teknolojiye sahip duş ve spa deneyimini de sunuyor.

Essenora 1000 talep aldı!

Ön talep toplamaya başlanan tarihten bugüne kadar 1000'in üzerinde talep gelmiş olduğu vurgulanan projenin tüm bağımsız bölümlerinin yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğu ifade edildi.

GROHE Grohtherm 1000 New Haberi

GROHE Grohtherm 1000 New

GROHE Mart ayında 8 ürününde uygulanan yüzde 40’a varan indirim kampanyasına ek olarak Axess’e özel 9 taksit fırsatı sunuyor.


GROHE Eurodisc Joy serisi, Eurosmart 2015, Essence 2015, SmartControl, Grohtherm 800, Grohtherm 1000 New, Grohtherm Cosmopolitan New ve Tempesta gibi ürünlerinde geçerli olan kampanyada ayrıca Axess uyesi GROHE satış noktalarında indirimin yanısıra Axess’e özel 9 taksit fırsatı sunuluyor.


Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi için