07 / 05 / 2024

GROHE Live!Center semineri ne zaman

GROHE Live!Center semineri ne zaman

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri 24 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’na devam ediyor.

GROHE Live!Center semineri 29 Mart'ta!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak.

GROHE Design Series semineri düzenlendi!

İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı seminerde öğrenciler, GROHE’nin dijital teknolojisi ile tanıştı

Zekeriya Arslan, İzinli Pazarlama Yasası semineri verecek!

Vodasoft Call Center Services CEO'su Zekeriya ARSLAN tarafından verilecek olan İzinli Pazarlama Yasası ve Yasa'nın gayrimenkul sektörüne yansımaları semineri 19 Şubat'ta gerçekleşecek.

Grohe, Live Center İstanbul'u 6 Ocak'ta tanıtıyor!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

Grohe, İstanbul'da Live Center açacak!

Sıhhi tesisat sektöründe Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen üreticilerinden olan GROHE, New York, Milano, Barselona, Singapur ve Mumbai gibi büyük metropollerden sonra en yeni Live!Center'ı için İstanbul'u seçti.

Grohe Live Center Barcelona'da sergileniyor!

GROHE’nin Barselona’daki 40. yıldönümünde açılan ve şirketin sofistike sıhhi tesisatlarını görme, test etme ve hissetme imkanının sunulduğu yeni Live Center’dan, sadece müşteriler değil, mimarlar, planlamacılar ve iç mimarlar da yararlanacaklar.

Ahmet Zorlu, Zorlu Center 'a Waldorf Astoria otelini getirmekten vazgeçti!

Ahmet Zorlu, 800 milyon dolara aldığı Karayolu arazinde inşa ettiği Zorlu Center"a Waldorf Astoria otelini getirmekten vazgeçti...  

Som Değerleme ücretsiz bilgilendirme semineri sunuyor!

SOM Değerleme, 2011 yılı boyunca ücretsiz bilgilendirme semineri düzenliyor. œDeğer mi Değmez mi isimli seminer dizisinin ilki 29 Ocak 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek  

Dap Yapı'dan Dap Royal Center'da 474 bin 419 TL'ye 3+1!

Dap Yapı'dan Dap Royal Center'da 3+1’ler 474 bin 419 TL ile 817 bin 17 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede peşinatlar 15 bin 400 TL’den başlıyor...

Optimum Outlet Center'dan Suzuki kazananlar açıklandı!

Optimum Outlet Center'da düzenlenen kampanyayla Suzuki Grand Vitara kazanan asil ve yedek talihliler bugün açıklandı...

Toprak Center projesinden son görüntüler!

Toprak holding tarafından hayata geçirilen Toprak Center projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

GROHE Live!Center semineri ne zaman Haberi

GROHE Live!Center semineri ne zaman

Dört etkinlikten oluşan seminerler dizisinde 20 mimar işlerini anlatacak ve seminerlerin görüntüleri 10 dakikalık videolarla sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.


Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak. # Dünya Su Günü’nün hemen ertesinde yapılacak etkinlikte, suyun baskın bir mimariöğe olarak kullanıldığı, suyun etrafında şekillenen güncel projeler izleyicilere aktarılacak.


Sıhhi tesisat sektöründe kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliği öne çıkaran ürünleriyle mimarlara geniş seçenekler sunan GROHE ile, mimarlığın Türkiye'de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi’nin gerçekleştireceği seminerler dizisine 20 mimar katılacak.


GROHE İstanbul Live!Center’da gerçekleştirilecek 4 ayrı etkinlik olarak düzenlenen seminerler dizisinin her birinde...