04 / 05 / 2024

Som Değerleme ücretsiz bilgilendirme semineri sunuyor!

Som Değerleme ücretsiz bilgilendirme semineri sunuyor!

SOM Değerleme, 2011 yılı boyunca ücretsiz bilgilendirme semineri düzenliyor. œDeğer mi Değmez mi isimli seminer dizisinin ilki 29 Ocak 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek  



SOM Değerleme, 2011 yılı boyunca ücretsiz bilgilendirme semineri düzenliyor. Her ayın son Cumartesi günü yapılacak œDeğer mi Değmez mi isimli seminer dizisinin ilki 29 Ocak 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Evinizin raporu var mı

SOM Değerleme, farklı bir sosyal duyarlılık projesinin altına imza atıyor. Birikimlerini gayrimenkule yatırmak isteyenlerin güvenli yatırım yapma konusunda kafalarında pek çok soru olduğunu ve kimi zaman da yanlış gayrimenkule yatırım yaptıklarını gözlemleyen SOM Değerleme, her ay düzenli olarak ücretsiz bilgilendirme semineri verecek. İlki 29 Ocak 2011 Cumartesi günü yapılacak olan œDeğer mi Değmez mi isimli seminerde katılımcılar; gayrimenkul yatırımlarında karşılaşılan riskler, yapı ruhsatı, iskan belgesi, plan koşullarının yorumlanması, mülkün herhangi bir sebeple yıkılması durumunda yapılaşma koşulları ve bunun gibi dikkat edilmesi gereken konular hakkında uzmanlar tarafından bilgilendirilecek.

İstanbul, 17.01.2011

Kurumsal ve bireysel yatırımcılara; arsa, arazi ve konuttan, alışveriş merkezlerine, turizm ve konaklama tesislerinden, kültür&eğlence, lojistik, eğitim ve sağlığa kadar farklı pek çok yatırım alanında değerleme hizmetleri sunan SOM Değerleme, 2011 yılı boyunca sürecek bir sosyal duyarlılık projesi gerçekleştiriyor.   œDeğer mi Değmez mi adı verilen proje kapsamında, her ayın son Cumartesi günü ücretsiz bilgilendirme seminerleri gerçekleştirilecek.

Kurumsal yatırımcılara nazaran bireysel yatırımcıların, gayrimenkul alımı sırasında hem karşı karşıya oldukları riskler hem de dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda yeterli birikime sahip olmadıkları gerçeğinden yola çıkılarak başlatılan proje kapsamında, SOM Değerleme uzmanları, katılımcıları gayrimenkul yatırımı ve değerleme hizmetleri konusunda, aydınlatacak. Düzenlenecek dizi seminerler sayesinde katılımcılar, merak ettikleri tüm sorulara birinci ağızdan yanıt alma fırsatı bulacak.

2011 yılı içinde her ayın son Cumartesi günü düzenlenecek bilgilendirme seminerlerinin ilki 29 Ocak tarihinde yapılacak. Sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecek seminer hakkında detaylı bilgi ve başvuru için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilir ya da katılım için [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi yollayabilirsiniz.

 

Basında yer alan diğer haberler:

 

Som Değerleme
               
SOM Değerleme, 2011 yılı boyunca 'Değer mi Değmez mi' projesi
 kapsamında, her ayın son cumartesi günü ücretsiz bilgilendirme seminerleri
 gerçekleştirecek.
                Bireysel yatırımcıların, gayrimenkul alımı sırasında karşı karşıya
 oldukları riskler ve dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda yeterli

birikime
 sahip olmadıkları gerçeğinden yola çıkılarak başlatılan proje kapsamında,

SOM
 Değerleme uzmanları, katılımcıları gayrimenkul yatırımı ve değerleme

hizmetleri
 konusunda, aydınlatacak.
AA


Geri Dön