05 / 05 / 2024

Grohe tasarruf harekatı

Grohe tasarruf harekatı

Alman Grohe, Türkiye'de dev bir tasarruf projesine imza atıyor. Türkiye ve Yunanistan'da eş zamanlı başlayacak projeyle 200 su tesisatçısına sertifika verilecek. Ustalar ev hanımlarına tasarrufu öğretecek

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE EcoJoy ile banyoda su tasarrufu yapın!

GROHE EcoJoy® teknolojisi, banyoda yüzde 50’ye varan veya daha fazla tasarruf yapılmasını mümkün kılıyor. Örneğin, diğer üreticilerin sunduğu su bataryalarının on litrelik tüketime kıyasla dakikada sadece 5,7 litrelik sürekli akış hacmi sağlıyor.

Grohe su kullanımında tasarruf sağlıyor!

Dünyanın en popüler batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalarda GROHE’nin sunduğu özellikler suyun tasarruflu kullanımını sağlayarak çevresel faydalar sunuyor.

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel bilinçli su kullanım toplantısı düzenledi!

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel Group, otelcilik sektöründe sürdürülebilir su kullanımını desteklemek üzere gerçekleştirdikleri işbirliği çerçevesinde düzenlenen 2. Su Atölyesi’nde otellerde su kullanımında tasarruf sağlayacak yöntemleri tartıştılar.

Grohe'den dev tasarruf harekâtı!

Alman Grohe, Türkiye'de dev bir tasarruf projesine imza atıyor. Türkiye ve Yunanistan'da eş zamanlı başlayacak projeyle 200 su tesisatçısına sertifika verilecek. Ustalar ev hanımlarına tasarrufu öğretecek

Gaziosmanpaşa Belediyesi Su Tasarruf Timi iş başı yaptı!

Dünya genelinde giderek azalan su kaynaklarının dikkatli kullanılmasına dikkat çekmek amacıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara tasarruf bilinci verildi. İSKİ yetkilileri, basit yöntemlerle nasıl su tasarrufu yapılaca

Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi Enerji Avcıları yetiştiriyor!

‘ Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi ’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında, 8 ildeki alışveriş merkezlerinde çocukların aileleri ile birlikte eğlenirken öğreneceği etkinlikler düzenleniyor.

LED aydınlatma sistemi ile 1,6 milyar TL’lik tasarruf sağlayabilecek!

Dünyada harcanan elektriğin yüzde 20 ’ si aydınlatma için kullanılıyor. Aydınlatma alanının tamamında enerji tasarrufu sağlanması halinde enerji maliyetlerinde 128 milyar Euro tasarruf imkânı var...

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin!

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin. Bosch, üstün yoğuşma teknolojisiyle yüksek oranda tasarruf sağlayan yeni ürünü Condens 2500 W yoğuşmalı kombisini tüketicilerin beğenisine sundu.

Kalekim, Elasticool ile binaları koruma altına alarak tasarruf sağlıyor!

Su yalıtım ve enerji tasarruf malzemesi Elasticool ile Türkiye’de bir ilke daha imza atan Kalekim, zorlu iklim koşullarına dayanıklı yenilikçi ürünüyle binaları koruma altına alıyor.

EKONOVA, çevre dostu ve tasarruf sağlayan çözümleriyle dikkat çekiyor!

EKONOVA, Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Şimdiye kadar yurt dışında yenilenebilir enerji alanında pek çok özel proje yöneten Kurtuluş Şahan tarafından kurulan EKONOVA, çevre dostu ve tasarruf sağlayan çözümleriyle dikkat çekiyor.

Seha Panorama Evleri tasarruf ettiriyor!

Konya’nın en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı’nın, ‘temiz enerji dönemi’ sloganıyla satışa çıkardığı Seha Panorama Evleri’nde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Seha Panorama Evleri tasarruf ettiriyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'yle yılda 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprüyle 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak

Grohe tasarruf harekatı Haberi

Grohe tasarruf harekatı


Ülkeler arası rekabette petrol ve doğalgaz başrolü kimseye kaptırmıyor. Oysa suyla ilgili sorunlar da ulusal yönetimlerin odaklandığı bir konu. İçilebilir su kaynakları toplam rezervin sadece yüzde 8'ini oluşturuyor ve uzmanlara göre bu miktar giderek aşağı çekiliyor. Sudaki ayak izlerini azaltmaya yönelik projeler, henüz istenilen oranda sıradan vatandaşın gündemine oturmuş değil. 2013'te Japon Lixil'le birleştikten sonra dünya sıhhi tesisat pazarında en büyük paya sahip olan Alman Grohe, su tasarrufuyla ilgili bilinçlenme projeleriyle dikkat çekiyor. Türkiye ise son iki yılda yüzde 100'ün üzerinde büyüyen nadir ülkeler arasına girerek şirketin gündemine oturdu. Bu da beş ülkenin İstanbul'a bağlanmasına ve yeni yatırımlara neden oldu. Grohe Doğu Akdeniz Bölgesi Başkan Yardımcısı Serhat Sabaz, su tasarrufuna yönelik Türkiye'de ilk kez geniş çaplı bir sosyal sorumluluk...