05 / 05 / 2024

GROHE teknoloji

GROHE teknoloji

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Manisa OSB'de Teknoloji Geliştirme Merkezi kurulacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Teknoloji Geliştirme Merkezi kuracaklarını açıkladı. İleri teknoloji üreten bir sanayi bölgesi haline gelmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Grohe, İstanbul'da Live Center açacak!

Sıhhi tesisat sektöründe Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen üreticilerinden olan GROHE, New York, Milano, Barselona, Singapur ve Mumbai gibi büyük metropollerden sonra en yeni Live!Center'ı için İstanbul'u seçti.

Grohe’nin Türkiye yatırımları hızlanacak!

Grohe basın toplantısı, 57 ülkenin bağlı olduğu GROHE Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Simon G. Shaya ve Doğu Akdeniz Bölgesi Başkan Yardımcısı Serhat Sabaz’ın katılımlarıyla gerçekleşti...

GROHE’nin yenilikçi ürünleri trendleri belirliyor!

GROHE Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Simon G. Shaya, Türkiye pazarının önemine değinerek şunları söyledi: “Türkiye bölgedeki en önemli pazarlarımızdan bir tanesi ve GROHE Türkiye pazarındaki ağırlığını giderek artırıyor...

Abdulhakim Coşkun: Teknoloji Transfer Ofisleri Türkiye'nin çehresini değiştirecek!

Erciyes Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun, Teknoloji Transfer Ofisleri'nin Türkiye'nin çehresini değiştireceğini, yaptığı çalışmalarla ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtarmayı hedeflediğini söyledi...

İnan Teknoloji İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnan Teknoloji İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin İnan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Küçükçekmece, Söğütlü Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı!

Devamlı büyüme stratejisi geliştiren GROHE’nin büyüme stratejisi 2013 yılında da başarılı sonuçlar sergilemeye devam etti. GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı.

Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi açıldı!

Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, merkezin, Türkiye'deki bilişim ve Ar-Ge çalışmalarına önemli katkı sağlayacağına ve örnek olacağına inandığını belirtti.

Mitsubishi Electric’in son teknoloji hamlesi Yeni Hybrid Sistemleri SODEX'de!

Doğaya dost, gelişmiş teknoloji ürünü Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanında Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç yer alacak.

BDT Bilgi ve Denetim Teknoloji Akademisi Limited Şirketi kuruldu!

BDT Bilgi ve Denetim Teknoloji Akademisi Limited Şirketi, Niyazi Koçak, G. Karl Johann Schmiech tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da Tuzla'da kuruldu.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi bilimi sokağa indiriyor!

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceği Bilim Şenliği ile toplumun tüm kesimlerine ulaşarak bilimi karnaval havasında sokağa indirmeyi hedefliyor. Şenlikte bu yıl 180 proje standı kurulacak...

GROHE teknoloji Haberi

GROHE teknoloji

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlayan teknolojik banyoların öncüsü olan GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.


Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE, günlük banyo ve mutfak kullanım alışkanlıklarının teknoloji ile şekillenmesine katkıda bulunuyor. Bu değişimin en görünür olduğu noktalardan biri, kablosuz teknolojinin bataryalarla birleşmesi sayesinde hayatımıza giren dijital kumandalar. GROHE’nin F-Digital ürünleri su akışını uzaktan başlatmayı, durdurmayı, sıcaklığı ayarlamayı ya dafarklı duşlar arasında tek dokunuşla geçiş yapmayı mümkün kılıyor.


Bataryada “eller serbest” dönemi


Pek çok kişi, yemek yaparken, bulaşık yıkarken, temizlik yaparken bataryaya dokunmadan ve etrafı kirletmeden suyu açmak ya da kapatmak için büyük çaba...