05 / 05 / 2024

GROHE ve Philips Sound

GROHE ve Philips Sound

GROHE ve Philips Sound, Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta ve banyoda yüksek kaliteli müzik dinleme olanağı sunuyor.

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Vatan Bilgisayar’da Philips HD9252/90 essential airfryer fiyatları resmen dibe çakıldı!

Son dönemlerin en moda elektronik aletlerinden ve evlerin yeni olmazsa olmazlarından airfryer, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vatan Bilgisayar da bu kapsamda, Philips HD9252/90 essential airfryer’i satışa çıkararak airfryer satın almak isteyenleri sevindirdi.

Philips HD7301/00 çay makinesinin fiyatı HepsiBurada’da resmen dibi gördü!

Çay tiryakileri için güzel haber Philips ve HepsiBurada’dan geldi. Philips, son teknolojik özelliklerine donattığı HD7301/00 çay makinesini üretirken, HepsiBurada da bu çay makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge kaç TL? İşte Philips akıllı robot süpürge fiyatı

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Teknosa'dan Philips epilatöre sepette büyük indirim! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'nın online özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Philips epilatörün fiyatı sepette 99 TL'ye indi. İşte kampanya koşulları ve Teknosa 9 Mayıs fiyat listesi...

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips FC9331/07 PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, özel başlık teknolojisi ve ince tozların yüzde 99,9'unu toplayan alerji filtresi ile dikkat çekiyor. Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge en uygun nerede? 

Philips PSG9050/20 PerfectCare ActiveSense 3100 W Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Philips Buhar Kazanlı Ütü, kumaş algılama teknolojisi ActiveSense, taban kamerası ve yapay zekayı kullanarak ütülemek istediğiniz kumaşı algılar böylece ideal sıcaklık ile buhar miktarını ayarlayarak ütüleme işlevini gerçekleştirir. 

Philips HD7769 1200 ml 12 Fincan Kapasiteli Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikler neler?

Philips Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi, 12 fincan kapasitesi, çıkarılabilir filtre, dijital kontrol paneli, LCD ekran, öğütme ayarı ve zamanlayıcı özellikleriyle filtre kahveyi hazırlar. 

GROHE ve Philips Sound Haberi

GROHE ve Philips Sound

Günlük hayatın stresi, yoğun yaşam temposu herkesin rahatlamaya olan ihtiyacını artırıyor. Müzik ve duş almak rahatlamanın en yaygın, kolay ve keyifli seçenekleri. GROHE şimdi bu iki keyfi birleştirdi. GROHE ve Philips Sound, yüksek kaliteli, sarmalayıcı müzik deneyimini duş veya banyolara taşıyan Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörüyle duş sırasında kaliteli müzik dinleme olanağı sunuyor. Yaklaşan babalar gününde babanıza farklı bir hediye arıyorsanız, yoğun hayatın getirdiği stresten kurtulması, güne keyifli başlayıp keyifli bitirmesini sağlayacak GROHE ve Philips Sound Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü, size keyifli bir seçenek sunuyor. Aquatunes, banyolar için harika sese ve görünüme sahip bir ek olarak tasarlandı. Üstelik, hepsiburada.com üzerinden yapılacak satın alımlarda Babalar Günü’ne özel sepette ekstra indirim avantajına sahip.


İster duşta en sevdiği şarkıya eşlik etsin,ister güne...