30 / 04 / 2024

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips FC9331/07 PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, özel başlık teknolojisi ve ince tozların yüzde 99,9'unu toplayan alerji filtresi ile dikkat çekiyor. Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge en uygun nerede? 



Kompakt tasarım ve kusursuz performansı buluşturan Philips PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ile derinlemesine temizlik yapılır.

 Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yüksek emiş gücü sağlayan verimli 900 W motor, 3 farklı temizlik işlemi sunan tri active başlık ve alerji filtresi, en ince tozlara bile geçit vermez. Tamamıyla kapalı filtreleme sistemi, polen ve evcil hayvan tüyleri de dahil olmak üzere ince toz parçacıklarının yüzde 99,9'unu yakalar. Alerjisi olanlar bu süpürge ile rahat eder.

Tutma yerine yerleştirilen toz fırçası, mobilyalar, düz yüzeyler ve döşemeler için her zaman kullanıma hazır haldedir. Yumuşak fırça kılları bulunan parke başlığı sayesinde sert zeminlerin çizilme riski ortadan kalkar. Toz haznesi, tek elle hijyenik toz boşaltımı için dizayn edilmiştir.

PowerCyclone 5 Teknolojisi 
Power cyclone 5 teknolojisi, tozu havadan ayırmak, uzun süre kuvvetli emiş gücü ve yüksek performans sağlamak için haznedeki hava akışını en üst düzeye taşır. 

TriActive Başlık Teknolojisi 
Tri active başlık tek hamlede 3 temizlik hareketini birden yapar.  Özel tasarım taban halıların derinlerindeki tozu, ön taraftaki geniş ağız büyük parçaları toplar. Başlığın iki yanında yer alan hava kanalları ile fırçalar, mobilya ve duvarların dibindeki kiri temizler.

Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge ne kadar?

 


Geri Dön