29 / 04 / 2024

Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç TL, en uygun nerede? 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç TL, en uygun nerede? 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli, bütçe dostu ve dayanıklı Fantom Carbon CC4000 Cyclone torbasız süpürge, Hi-Tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile öne çıkıyor. Peki, Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç watt? İşte detaylar...



Kaliteli, bütçe dostu ve dayanıklı Fantom Carbon CC4000 Cyclone torbasız süpürge Hi-Tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile öne çıkıyor.

 Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç TL, en uygun nerede? 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

En son teknolojiler ile üretilen Fantom Carbon CC 4000 Cyclone elektrikli süpürge ile havayı kirletmeden hijyenik ve pratik temizlik yapılır. Toz torbasız Fantom Carbon CC 4000 Cyclone, süpürme işlemini yaparken tozların havada uçuşmasını engelleyerek haznesine çeker. Hi-Tech cyclone hazneli model, Hepa filtreler sayesinde, süpürgeden temiz hava çıkmasını sağlarken içerisinde biriken tozlar kolayca boşaltılır. 

Minimal Tasarım
Fantom Carbon CC4000 Cyclone elektrikli süpürge, son derece şık ve minimal bir tasarıma sahiptir az yer kaplar.
Cyclone Emiş Teknolojisi
Fantom Carbon CC4000, Cyclone emiş teknolojisi ile süpürge motorunun ürettiği gücü, maksimum vakum gücüne dönüştürür. Böylece temizlik yaparken en küçük tozlar bile makinenin içine çekilir.
2 Litre Toz Haznesi
Tozu içeride hapseden 2 litre genişliğinde toz haznesi sayesinde kesintisiz temizlik yapılır.
850 W Motor Gücü
850 watt gücündeki özel tasarım motoru ile yüksek emiş ve temizleme performansı sergiler. Hi-Tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile tozu havadan ayırıp merkeze toplayarak tutar.
Sessiz Temizlik
Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge oldukça sessiz çalışır. Cyclone teknolojisiyle donatılmış temizlik motoru, cihaz çalışırken minimum düzeyde ses çıkaracak bir tasarıma sahiptir. Ayrıca yumuşak plastik gövde kenarları ve yumuşak tekerlekleri ile süpürge yaparken rahatsızlık vermez.

Peki, Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge fiyatları ne kadar?

 


Geri Dön