28 / 04 / 2024

Profilo Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo PSP5U530 700 W toz torbasız süpürge, yüksek performansa sahip toz ayırma sistemi ve 3 farklı başlığı ile yüksek emiş gücüne sahip olmasıyla tüm ilgileri üzerine çekiyor. İşte ürün hakkında merak edilenler.



Profilo Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi
Profilo elektrikli süpürgesi ile ev temziliği artık çok kolaylaşıyor. Ev hanımlarını büyük bir zahmetten kurtaran bu ürün sağladığı yüksek performans ve yıkanabilir hepa filtresi ile çoğu kişi tarafından tercih ediliyor.

TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Toz torbasız kullanım özelliğiyle ön planda olan Profilo elektrikli süpürgenin haznesi, birkaç küçük hamle ile kolayca çıkarılıp temizliğini sağladıktan sonra tekrar takılabilir.
  • Bu teknolojik ürün sahip olduğu işlevsel başlıklar sayesinde temizliği yapılacak alandaki küçük bölgelere zahmetsizce ulaşabilir.
  • Bu üründe kullanılan teleskopik boru, özellikle elektrik kablosunun menzili dışında kalan bölgelere ulaşırken kolaylık sağlar. Bununla birlikte yalnızca bir tuşa dokunarak süpürgenin kablosunu kısa süre içerisinde toplayabilmek mümkündür.
  • Halı ve sert zeminlerde kuvvetli bir emiş gücüne sahip elektrikli süpürge sağlayan 700 Watt gücündeki motor sayesinde ortamdaki tozu hızlı bir şekilde haznesine hapseder.
  • Süpürge üzerindeki ayarlama tuşlarını kullanarak, temizlemek istediğiniz ortamın özelliklerine uygun çekiş gücünü harekete geçirebilirsiniz.
  • Profilo elektrikli süpürgenin ön bölgesinde bulunan hareketli tekerlek sayesinde ürünün dar alanlarda keskin dönüşler yapabilmesine imkan tanır. Büyük arka tekerlekler de, hareket sırasında süpürgeye ivme kazandırarak büyük alanların temizliğinin yapılmasını sağlar.
  • Dikey ve yatay yönlü park edilebilir tasarıma sahip Profilo toz torbasız elektrikli süpürgeyi, evinizde geniş bölgelere ihtiyaç duymadan rahatlıkla saklayabilirsiniz.

Toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön