29 / 04 / 2024

Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge kaç TL, en uygun nerede? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge kaç TL, en uygun nerede? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojisiyle temizlikte çığır açan Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge, farklı zeminlere uygun başlıkları ile çok yönlü kullanım sağlar. Peki, Dyson Cyclone V10 Absolute kaç dakika çalışır? Dyson Cyclone V10 Absolute kaç dakikada şarj olur? İşte detaylar...



Yenilikçi teknolojisiyle temizlikte çığır açan Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge, farklı zeminlere uygun başlıkları ile çok yönlü kullanım sağlar.

Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge kaç TL, en uygun nerede? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kablosuz ve toz torbasız temizlik özgürlüğü sunan Dyson V10 Absolute Cyclone Dikey Şarjlı Süpürge, yüksek emiş gücüyle dikkat çekiyor. Toz, döküntü ve partikülleri temizlemek için üstün teknolojilerle donatılan ürün, 2,6 kilo ağırlığı sayesinde kullanıcısını asla yormaz. En önemli özelliklerinden biri çalışma süresidir. 60 dakikalık pil ömrü ile tüm evi süpürmenizi sağlar. Motorlu fırça, halı ve evcil hayvan tüyü temizliğinde üstün performans gösterir, HEPA-13 filtresi, çekilen tozların tekrar dışarı çıkmasını engeller. Böylece hava kalitesini de artırır.

Dyson Cyclone V10 Absolute, 3 güç modu ile hem günlük hem de büyük temizlikler için son derece uygundur. Tüm kontrolleri tutma sapından sağlanır ve süpürme sırasında emiş gücü ihtiyaca göre azaltılıp artırılabilir. Toz haznesi 0,76 litre geniş kapasiteye sahiptir ve tek hareketle boşaltılır. Düğmeye basıldığında haznenin altı açılır, kirler doğrudan temassız tahliye edilir. 

Dyson V10 Absolute'nin tüm halılar ve sert zeminleri süpürmek için uygun başlıkları vardır. 2 zemin başlığı, 1 motorlu mini fırça ve kapsamlı temizlik için gerekli aksesuarlara sahiptir. Rahat bir temizlik yapılmasını sağlayan bu özel başlıklar, emiş gücü ile birlikte yüksek performans gösterir, en ince toz partiküllerinden büyük döküntülere kadar tüm kirleri toplar.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

• Düşük ayarda 60 dakikaya kadar çalışır. Maksimum seviyede 7 dakika kullanılabilir.
• Batarya tamamen boşken toplam 3,5 saatte yüzde 100 şarj olur. 
• Motorlu mini fırçası, evcil hayvan tüylerini yakalamak için tasarlanmıştır. Bu fırça araba içlerini temizlemek için de uygundur.
• Dyson V10 Absolute, kolayca el tipi elektrikli süpürgeye dönüştürülebilir.

Dyson Cyclone V10 Absolute fiyatları ne kadar? Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge en ucuza nereden alınır?

 


Geri Dön