29 / 04 / 2024

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dikey Süpürge kaç TL, en uygun nerede? 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dikey Süpürge kaç TL, en uygun nerede? 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Üstün performansıyla her türlü kiri, tozu ve en ince toz partiküllerini çeken Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dikey Süpürge, rahat kullanımı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Peki, Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? İşte detaylar...



Giderek küçülen yaşama ve çalışma alanlarının temizliği için kullanılan süpürgeler de artık kompakt hale geliyor.

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dikey Süpürge kaç TL, en uygun nerede? 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Küçük elektrikli ev aletlerinin önemli markası Arnica’nın tüketiciye sunduğu Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge, rahat kullanım için tasarlanmış hafif ve ergonomik yapısı sayesinde temizlikte işi kolaylaştırıyor. Üç aşamalı hız sistemi ile tasarlanan süpürge 45 dakikaya kadar kullanım süresiyle derinlemisine temizlik sunuyor.

Arnica Solara Şarjlı Dikey Süpürge, LED ışıklı motorlu halı fırçası ve sert zemin fırçası ile tüm yüzeylerde maksimum emiş gücüyle temizlik yapıyor. Evcil hayvan tüyü, saç, toz, yemek kırıntısı ve tüm kirleri en ince detayına kadar çekerek, hijyenik sonuçlar sağlıyor. 

Üstün performansıyla kiri, tozu ve en küçük toz partiküllerini toz haznesine topyayan süpürge, etkili aksesuarları ile de dikkat çekiyor. Motorlu koltuk fırçası, ikisi birarada koltuk fırçası, dar uçlu süpürme ucu ve esnek uzatma hortumuyla Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dikey Süpürge, 400 wattlık dijital motoru, multisiklon teknolojisi ve HEPA filtresi ile çok kapsamlı bir temizlik sunuyor.

Lityum iyon batarya geleneksel pil teknolojisine göre çok daha hızlı şarj olur. Hepa 10 filre sağlığı tehdit eden toz ve moleküllerinin haznede hapsederek dışarı çıkmasını önler. Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dikey Süpürge, duvarda ve zeminde kullanılabilen aksesuar kutusu ve şarj istasyonuna sahip.

Peki,  Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge fiyatları ne kadar?

 


Geri Dön