02 / 05 / 2024

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!



Philips True Wireless Performance T-serisi: Bu seride, yüksek ses kalitesi ve kablosuz özgürlük sunan birçok model bulunmaktadır. İleri teknoloji sürücüler, gelişmiş mikrofonlar ve kullanımı kolay kontrollerle donatılmışlardır. Ayrıca, uzun pil ömrü, şarj kutusu ve suya dayanıklılık gibi özelliklere sahip modeller mevcuttur.

Philips True Wireless In-Ear Buds-serisi: Bu seride, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun farklı modeller yer alır. Yüksek ses kalitesi, aktif gürültü engelleme veya dışarıdaki sesleri duyabilme özellikleri gibi seçenekler sunar. Ayrıca, uzun pil ömrü, hızlı şarj ve kullanıcı dostu kontroller gibi avantajlara sahip modeller bulunmaktadır.

Gerçekten de, bu kulaklıklar güçlü bir hibrit aktif gürültü önleme (ANC) ile donatılmıştır . , istenmeyen sesleri filtreleyerek kendinizi en sevdiğiniz şarkılara tamamen kaptırmanıza olanak tanır. Ayrıca girişte de belirtildiği gibi modelin su sıçramalarına ve tere karşı dayanıklı olması gerçekten olmazsa olmazlardan. IPX4 derecesi ile spor salonunda egzersiz yaparken veya yağmurlu bir günde evden uzaktayken içiniz rahat olsun!

Buna ek olarak, ANC olmadan 9 saate kadar sürekli oynatmanın keyfini çıkarabilirsiniz; 6 m'ye kadar ANC ile pil bittiğinde, taşınabilir şarj kutusu size ek 20 saat otonomi sağlar.

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi


Geri Dön