17 / 05 / 2024

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!



Öte yandan üstün kaliteli ses, olağanüstü netlik ve süper derin bas sağlayan 12 mm neodimyum sürücü tarafından garanti edilir. Hareket halindeyken, trende, parkta veya spor salonunda olun, söz konusu model size sürükleyici ve farklı bir ses deneyimi sunacaktır. Bu nedenle kusursuz ses, gelişmiş özellikler ve öne çıkan bir tasarım isteyenler için ideal seçimdir.

Açıkçası uyum, hafife alınmaması gereken bir başka önemli husustur. Söz konusu kulaklıklar, aslında yumuşak ve değiştirilebilir silikon kulak yastıkları sayesinde kulaklarınıza mükemmel şekilde oturacak şekilde tasarlanmıştır . Böylece, kalıcı konforun keyfini çıkaracak ve dış müdahaleyi en aza indireceksiniz.

PHİLİPS KULAKLIK 07 HAZİRAN FİYAT LİSTESİ

Yurtdışı satış fiyatı: 49,00 €

Kaynak: www.philips.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 07 Haziran 2023 tarihinde saat 02:52'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 22.33 Türk Lirası, euro 23.90 Türk Lirası, altının gramı ise 1436 Türk Lirası değerinde.

O marketten 40'lı tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya! Bitmeden hemen yetişin

Teknoloji devinden Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve satış fiyatı

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?


Geri Dön