06 / 05 / 2024

Groheden banyolara kumanda kollu bataryaları

Groheden banyolara kumanda kollu bataryaları

Dünyanın en popüler batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalarda GROHE’nin sunduğu özellikler suyun tasarruflu kullanımını sağlayarak çevresel faydalar sunuyor.

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Bosch'ta yeni tasarım süpürgeler! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Elektrik süpürgelerinde uzaktan kumanda ile kontrol özelliği yaygınlaşırken Bosch'tan yeni nesil elektrik süpürgelerini topladık. Sezonun süpürge fiyatları şöyle... 

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

İstanbul'daki yarım kalan metro hatları ne olacak?

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarım kalan metro hatları ile ilgili açıklama yaptı.

Konuşarak kumanda edilen beyaz eşyalar geliyor!

Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği (BEYSAD) Başkanı Şeref Burak Özaydemir, sanayinin teknolojik dönüşümünde öncü potansiyele sahip beyaz eşyada akıllı ve bağlantılı ürünlere geçiş yaşandığını belirtti.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

Aquanit banyolarınızda yerini almaya hazır!

Eşsiz tasarımı ve uygulama kolaylığı ile banyoların havasını değiştiren Aquanit, kot farksız uygulanması sayesinde banyolara kesintisiz mekan hissi veriyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

Kale ‘Bach’ ile stil sahibi banyolar yaratıyor!

Klasik seçimlerden vazgeçmeyen ama yeniliklere de hayır demeyenler için ‘Bach’ serisini hayata geçiren Kale Banyo, banyolara bakışı değiştiriyor.

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

Groheden banyolara kumanda kollu bataryaları Haberi

Groheden banyolara kumanda kollu bataryaları

Bataryalar, her modern banyonun fonksiyonelliği açısından hayati öneme sahiptir. İster lavaboya monte edilsin, ister küvete, isterse de duşa, batarya akıtma noktasında suyun hacim ve sıcaklığını kontrol ederek banyo kullanıcılarının refah ve konforuna da büyük katkıda bulunur. GROHE Eurosmart ise en yaygın kullanılan batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalar arasında dünyanın en çok satan modellerinden biri. Düşük su tüketimini rahat kullanıcı deneyimi ile bir araya getiren GROHE tek kumanda kollu bataryalar, her tip, boyut ve dekordaki banyolara uygun çok çeşitli estetik tasarım varyantları ile sunuluyor.


Bir sürdürülebilirlik aracı


Tek kumanda kollu bataryalar günlük yaşamda birçok fayda sunuyor. GROHE’nin tek elle kolaylıkla kullanılabilen bu bataryalarındaki SilkMove® teknolojisi kumanda kolunun uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Kullanıcılar su hacim ve sıcaklığını zahmetsizce ve büyük bir...