30 / 04 / 2024

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.



 Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev temizliğinde en önemli araç gereçlerden biri olan elektrikli süpürge sağladığı ergonomik avantajlar sayesinde bir çok kişinin ilgi odağı haline geliyor. Arnica elektrikli süpürge üstün emiş gücüne sahip olmasının yanında sessiz çalışma teknolojisiylede öne çıkıyor.

BU SÜPÜRGE EVİNİZE İYİ GELECEK! 

  • Arnica elektrikli süpürge sahip olduğu motoru minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalıştırır. 750 watt motor gücü ile 3 litre toz haznesi kapasitesi sayesinde evinizin her yerini toz haznesini boşaltmanıza gerek kalmadan tek seferde temizler. 
  • Arnica Tesla Et14340 elektrikli süpürge hem yatay hem dikey kullanım özelliğine sahiptir. Süpürgenin emiş türü, kuru olarak ifade ediliyor. Buna ek olarak Arnica süpürgenin emiş gücü 145 W olarak biliniyor.
  • Elektrikli süpürgenin gürültü ses seviyesi 74 dB özelliğe sahiptir.Süpürgenin tutma sapında bulunan kumandası ile ürünü çalıştırabilir, kapatabilir veya derecesi artırılıp azaltılabilir. Böylece pratik bir kullanım imkanı elde edilmiş oluyor.
  • Arnica süpürgenin borusu paslanmaz çelik malzemeden üretiliyor. Süpürgenin hareket alanı 11 m olarak biliniyor. Bu sayede kullanıcılar geniş kullanım alanına sahip oluyor. 
  • Arnica Tesla Et14340 elektrikli süpürge, toz torbasız özelliğe sahiptir. Toz torbası yerine toz haznesi bulunuyor. Şeffaf tasarımlı tek elle açılır toz haznesinde biriken toz ve kirlere kolayca görmek mümkündür.Süpürgenin toz hazne kapasitesi, 3 Lt olarak ifade ediliyor. 
  • Torbasız elektrikli süpürge 3 in 1 emniyet sistemine sahiptir.  Haznenin tutma sapı yatay konumda hazneyi kilitliyor. Buna ek olarak çalışmaya başladığında otomatik kapanma özelliği sayesinde kolayca temizlik yapmanızı sağlıyor. 

Peki elektrikli süpürge en uygun fiyata nerde satılıyor ? 


Geri Dön