24 / 05 / 2024

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Kömürcü, Ghassan Alsalama, Housam Solıman Salama ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nalan Ilgın ve Sami Güven ortaklığında kuruldu.

Hanefi Nizam İnşaat Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanefi Nizam İnşaat Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nıazmohammad Hanafı tarafından kuruldu.

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi açıldı!

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bektur tarafından açıldı.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Proprekast Yapı Elemanları İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proprekast Yapı Elemanları İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Öztürk tarafından kuruldu.

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Akkaya tarafından kuruldu. 

Tiw Company İnşaat Ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiw Company İnşaat Ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh Kocabaş tarafından kuruldu. 

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Talat Melih Önen tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güverçin tarafından kuruldu. 

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Boy ve Hüseyin Fırat ortaklığında kuruldu. 

Stac Turkey Yapı Elemanları Anonim Şirketi kuruldu!

Stac Turkey Yapı Elemanları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Yılmaz tarafından kuruldu. 

Sam Proje Yapı Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Proje Yapı Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aydoğan Deveci, Serhat Yaya ve Mehmeh Akdaş ortaklığından kuruldu.

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited ŞirketiMuharrem Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Kömürcü, Ghassan Alsalama, Housam Solıman Salama ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu. 


Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-İnşaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü ekipmanları, plastikten mamul boru, doğrama, kapı, pencere, pvc, sineklik, dekorasyon ve süs eşyası, masa ve sandalye gibi malzemelerin imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak b- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  c-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...