02 / 05 / 2024

Grup Atlantis Kurtköy projeleri

Grup Atlantis Kurtköy projeleri

Grup Atlantis, Kurtköy'de yeni projelerine devam ediyor. 160 dairelik bir projeye hazırlanan Grup Atlantis Kurtköy projesinde 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. Projenin 17 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. İşte Livapark Kurtköy Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi!

Konut seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 ve dublekslerden oluşarak Kayabaşı Grup ve Redev Yapı imzası taşıyan Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası!

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tiplerinin yer aldığı proje Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Panorama Hill Kurtköy projesi geliyor!

Redev Yapı ve Kayabaşı Grup Ortaklığı, Panorama Hill Kurtköy projesine hazırlanıyor. Panorama Hill Kurtköy'de 84 daire ve 7 villa olacak...

360 Kurtköy ödeme koşulları!

360 Kurtköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Atlantis AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan proje 320 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Kurtköy Hobi Extra projesi!

Kurtköy Hobi Extra projesi 4 blok halinde İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Grup Atlastis imzası taşıyan Kurtköy Hobi Extra Evleri'nin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Grup Atlantis Kurtköy projeleri Haberi

Grup Atlantis Kurtköy projeleri


Kurtköy'de Hobi Plus, Atlantis Premium Residence, Hobi Life projelerini hayata geçiren Grup Atlantis, yeni projesini de aynı bölgede inşa edecek.


Grup Atlantis Kurtköy projesi 160 daireden meydana geliyor. Grup Atlantis Kurtköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Bahçe kullanımlı dairelerin yer aldığı Grup Atlantis Kurtköy projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Kurtköy Yenişehir'de yükselecek olan proje 2 kule ve bir yatay blok olarak tasarlandı. Grup Atlantis Kurtköy projesinde teslimlerin 17 ay sonra yapılması planlanıyor. Proje ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek.



Tel: 0216 685 11 11 

Web: www.grupatlantis.com.tr

Gülcihan YELKENCİ /...