03 / 05 / 2024

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul iletişim

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul iletişim

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Çalışkan ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited ve Mekanlar Yapı Sanyi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Amiral Grup Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Grup Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer Haj Ibrahım ve Yasın Arısheh ortaklığında kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurdoğan Akyüz tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ferit Babir tarafından kuruldu.

Toco Grup Emlak İnşaat Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Toco Grup Emlak İnşaat Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öter tarafından kuruldu.

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Ceylan tarafından kuruldu. 

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul iletişim Haberi

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul iletişim

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Çalışkan ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...