12 / 05 / 2024

Grup Yeşil İnşaat şişli

Grup Yeşil İnşaat şişli

Grup Yeşil İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Serdal Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos 2013 tarihinde Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Yeşil GYO'nun 21 milyon TL'lik pay senedi dağıtıldı!

Yeşil GYO'nun birleşme nedeniyle ihraç olunacak beheri 1 TL nominal değerde 21 milyon 9 bin 6387 adet pay senedi birleşme oranı esas alınarak birleşme ile infisah eden Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ortaklarına dağıtıldı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

Yeşil İnşaat değerleme raporu özetini yayınladı!

Yeşil İnşaat Gayrimenkul, MGI Bağımsız Denetim tarafından hazırlanan değerleme raporunun yönetici özeti ve sonuç kısmını yayınladı.

Yeşil İnşaat, Yeşil GYO'ya satışını tamamladı!

Yeşil Yapı İnşaat tarafından 19.08.2016 tarihinde duyurulan finansal duran varlık satış işleminin tamamlanması hakkında bildiri yayınladı.

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Yeşil GYO üst limitiyle ilgili yönetim kurulu kararınını açıkladı!

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'nin sermayesinden 39.265.790 adet payın Yeşil İnşaat'tan 282.314.005 TL bedel ile satın alınmasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Grup Yeşil İnşaat şişli Haberi

Grup Yeşil İnşaat şişli

Grup Yeşil İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Serdal Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. Grup Yeşil İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi hissesinin tamamı Serdal Çelik'e ait. 


Grup Yeşil İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu;bilumum özel ve resmi inşaat işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Grup Yeşil İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Arpa Suyu sokak, No:15...