21 / 05 / 2024

gs riva arsası ne olacak

gs riva arsası ne olacak

Riva arazisinin belediye tarafından Galatasaray Kulübü'nün elinden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Atakule GYO Riva arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 14 pafta, 1672 parsel, 23.620 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Kaan Kançal'dan Galatasaray Riva ve Florya arsası açıklaması!

Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Kaan Kançal, Riva ve Florya arazileri için imzalanan anlaşmanın Emlak Konut tarafından feshedildiğini ifade ederek konunun kendi menfaatlerine çözüleceğini umduğunu söyledi...

Galatasaray Florya projesi geliştirilecek, Riva projesi revize edilecek!

GS Başkanı Cengiz, "Bakan ve Emlak Konut Genel Müdürü ile konuştuk. Biz 'Galatasaray'dan ekstra kuruş para çıkmayacak şekilde Florya'yı geliştirelim. Sadece Riva'yı revize edelim.' dedik. . Sözlü mutabakat sağladık.Bugün toplanacaktık ama divan toplantısı nedeniyle erteledik" dedi...

Atakule GYO Riva arsası değerleme raporu!

Atakule GYO İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 14 Pafta, 1672 Parsel, 23.620 metrekarelik arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Düşler Vadisi Riva teslim bilgisi!

Düşler Vadisi Riva teslim bilgisi haberimizde yer alıyor. Galatasaray'ın Riva'daki dev arsasında hayata geçirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat tarafından yükseliyor.

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva'da yer alan arsası üzerinde inşa ettiği Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı. Peki Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı!

Beykoz Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa çıktı. Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Beykoz'da hayata geçirilen proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı haberimizde yer alıyor.

Düşler Vadisi Riva nerede?

Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa sunuldu. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 

Düşler Vadisi Riva konum bilgisi!

Düşler Vadisi Riva konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 869 bin 362 metrekare arsası üzerine yükseliyor. 

gs riva arsası ne olacak Haberi

gs riva arsası ne olacak

2010 yılında 840 adet villa yapmak üzere ruhsat alınmıştı. 23 adet villanın temeli atılmış ve yasal olarak bir ruhsat alındığı zaman 2 yıl içinde inşaatın belirli bir seviyeye getirilmesi gerekiyordu. 


Şu ana kadar yapılan proje dahil tüm işler için 9 milyon TL harcandı. Beykoz Belediyesi ile yapılan görüşmede; arazideki 0.40 konut vasıflı inşaat oranının imar planı gereği yeni bir düzenleme yapılmadığı sürece kulübün değişmez hakkı olduğunu, hemen inşaat yapılmayacaksa ruhsatın yenilenmesinin bir anlam ifade etmediğini, arazide inşaat oranının aşılmaması kaydıyla ne zaman başvurulursa ruhsat verileceği belirlendi.


Bunun üzerine de Yarsuvat yönetimi gereksiz yere ruhsat yenileme ücreti ödememeyi tercih etti. Bu aşamadan sonra yeni başkanın ruhsat yenileme parasını vererek inşaat için çalışmaya başlayabileceği ortaya...