29 / 04 / 2024

gs riva ve florya arazileri

gs riva ve florya arazileri

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ahmet Özdoğan yönetimi eleştirdi Eskiden Riva ve Florya sayesinde borçlara rağmen rahat olduklarını belirten Özdoğan, “Artık onlar da yok dedi.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Yeni Opel Astra'ya 10 bin TL zam geldi! İşte Astra 13 Kasım 2022 fiyat listesi!

Yeni Opel Astra'ya Kasım ayında tam 10 bin TL zam geldi. Editon, Elegance, GS Line ve GS isimli dört farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulan Opel Astra'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Astra 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Yeni Opel Astra 4 yeni paketle geldi! Opel Astra 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Editon, Elegance, GS Line ve GS isimli dört farklı donanım seçeneğiyle ortaya çıkan yeni Astra tasarımıyla göz kamaştırıyor. Yeni Astra içinde 1.2 benzinli ya da 1.5 dizel motor seçenekleriyle satışa sunuldu. Peki, Opel Astra Ekim 2022 fiyatları ne kadar?

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya    Ayaz tarafından kuruldu.

Beykoz Riva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı hüküm değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 238 Parsele (Yeni 3209,3210,3211 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Hükümleri ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği askıya çıktı.

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Dursun tarafından kuruldu.

Gsı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gsı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Melih Aytun tarafından kuruldu. 

gs riva ve florya arazileri Haberi

gs riva ve florya arazileri

Bir dönem Sarı-Kırmızılı yönetimde görev alan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, mevcut yönetimi sert sözlerle eleştirdi. Karar Gazetesi'ne yer alan habere göre, amatör sporların 3 yılda 162 milyon lira zarar ettiğini vurgulayan Özdoğan, "Başkan Dursun Özbek bu parayı nereden buldu? Ben söyleyeyim, ‘kredi çekmiyoruz’ diyor ama kredi çekti. Artık bu anlayış değişmeli. Radikal şeyler yapılmalı. Önce tüzük değişmeli. Basketbol ve voleybol şubeleri anonim şirket olmalı, sponsorla devam etmeli” diye konuştu. Eskiden borçlara rağmen daha rahat olduklarını aktaran Özdoğan, şöyle devam etti: "Çünkü Riva ve Florya vardı. Şimdi onlar yok. İkisi de Emlak Konutla yapılan anlaşmayla değerlendirildi. Başkan ‘satış değil’ diyor ama bu çok net bir satıştır. Artık ne Riva ne de Florya için tasarrufta bulunabiliriz."