06 / 05 / 2024

gsc mimarlık ekin villaları

gsc mimarlık ekin villaları

Çeşme Ekin Villaları 'nda satışlar sürüyor, teslimleri hemen gerçekleşen proje 8 tripleks villadan oluşuyor

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şekin ve Cuma Tutay ortaklığında kuruldu.

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Ekin Su Akalın, Simin Pakakar tarafından kuruldu.

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Ekin ve Gökhan Tatar ortaklığında kuruldu.

Ekin Varon Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Varon Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Varon tarafından kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ekinci tarafından kuruldu. 

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

gsc mimarlık ekin villaları Haberi

gsc mimarlık ekin villaları

Gsc Mimarlık tarafından Çeşme'de 5 bin 425 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ekin Villaları 'nda 8 tripleks villa bulunuyor.


7 oda 2 salon konutların yer aldığı Ekin Villaları 'ndan banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamındaki konutlar net 270 metrekare, brüt ise 360 metrekare alana sahip.


Çeşme Ekin Villaları 'nda minimum fiyat 1 milyon lira olarak belirlendi, projede; her villa için iki araçlık otopark,  4 adet yüzme havuzu, 1 adet bekçi evi bulunuyor.


Ekin Villaları ; Çeşme merkeze 10 dakika, Ali Bostan Plajı'na 150 metre, Dalyan merkeze ise 5 dakika mesafede yükseliyor.


Telefon: 0232 425 90 32

Web Adresi: http://gscmimarlik.com

Ceren...