18 / 05 / 2024

gşresun yayalacılar kentsel dönüşüm

gşresun yayalacılar kentsel dönüşüm

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilmesinin ardından kentsel dönüşüm kararı alınan Dereli’nin Kümbet Yayla köyünde esnaf ve vatandaşlar projenin hayata geçmesini bekliyor.

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

3600 ek gösterge ile maaşlar ne kadar yükselecek? 3600 ek göstergeyle maaşlar kaç liraya çıkacak? İşte yeni rakamlar...

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla araştırılıyor. Peki 3600 ek göstergede son durum ne oldu? 3600 ek gösterge maaşları ne kadar artıracak? İşte yeni rakamlar...

3600 ek gösterge ile maaşlar ne kadar artacak? 3600 ek göstergeyle maaşlar kaç TL olacak? İşte o rakamlar..

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge maaşları ne kadar yükseltecek? İşte ayrıntılar...

gşresun yayalacılar kentsel dönüşüm Haberi

gşresun yayalacılar kentsel dönüşüm

Giresun’da turizm yılı ilan edilmesi nedeniyle 2015 yılında büyük bir turizm patlaması beklenen Kümbet’te esnaf ve yöre halkı Ramazan ve yağışlı hava nedeniyle beklediklerinin bulamadıklarını kaydederken, kentsel dönüşümden de umutlu olduklarını ifade ettiler.

Kümbet’te yıllardır yöresel turistik eşya satan esnaf Salim Abanoz, turizm adına yapılan yatırımları desteklediğini belirterek , henüz bekledikleri turizm hareketliliğini görememekten yakındı. Abanoz “Kümbet, Giresun’un en önemli doğa turizmi yapılacak alanlarından birisi. Burada turizm en fazla 4 ay ancak son iki aydır yağmurlu havalar ve Ramazan dolayısıyla iyi başlayamadık. Ramazan sonrasında iyi bir hareketlilik bekliyoruz. Bizim en büyük beklentimiz ise yapılacak kentsel dönüşümdür. Çünkü buraya gelenler iyi bir izlenim bırakacak altyapı eksikliğimiz bulunmaktadır” dedi.

Kümbet Köyü Muhtarı Ahmet Çoruh ise “Geçen yıl bu aylarda Kümbet’te bütün oteller doluydu....