09 / 05 / 2024

Gtonun konusu

Gtonun konusu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Türkiye ve Gaziantep inşaat sektörünü "İnşaat Sektörünün Dünyadaki ve Türkiye'deki Durumu, Sorunları, Gaziantep Özelinde Sektörün Geleceği ve Alınacak Önlemler" konulu panelde masaya yatıracak.

Gaziantep’in yeniden inşa edilmesi konusu Horasis toplantısında ele alındı

HORASIS tarafından yapılan Horasis Küresel Toplantısı “İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Yeniden İnşa Yoluyla Etki Yaratmak” konusu ile ilk kez Gaziantep’te başladı. İşte toplantının ayrıntıları...

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den net yanıt! Dövizde ralli olması söz konusu değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dövizle ilgili son zamanlarda ortaya atılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek, seçim sonrası rallinin söz konusu olmadığını söyledi.

Sigorta girişi olanlara müjde! 8 yıl erken emeklilik konusu gündemde!

Emekli olmak pek çok çalışanın hayalidir. Özellikle erken emeklilik konusu vatandaşların ilgilendiği konuların başında gelmektedir. İşte erken emekliliğe dair detaylar!

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Kanal İstanbul projesinden vazgeçilmesi söz konusu değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'nden herhangi bir vazgeçilmenin söz konusu olmadığına vurgu yaparak, "Şu anda yapılması gereken planlama süreci, yine ÇED süreci ilerletiliyor. Bu çerçevede süreç yürüyor. Herhangi bir aksama, problem yok" diye konuştu.

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Kanal İstanbul, Ekrem İmamoğlu'nun konusu değil!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'un İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konusu olmadığını söyledi...

BDDK: Düzenlemelerle banka borcunun silinmesi söz konusu değil!

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, değersiz alacakların kayıttan düşmesine ilişkin düzenlemelerle banka borcunun silinmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun durması söz konusu bile değil!

Kalyon Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Kalyoncu, "Metro, AYGM tarafından yapılıyor. Çalışmaların durması gibi bir şey söz konusu bile değil. Hatta günlük ilerlemede 65 metre ile dünya rekoru kırdı" dedi...

Murat Kurum: İstanbul Boğazı'nı imara açmamız söz konusu değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Boğazımızı imara açma veya İBB'nin olmayan yetkilerini alma durumu söz konusu değildir" dedi...

Gtonun konusu Haberi

Gtonun konusu

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, GTO ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde yapılacak olan panelin 26 Şubat 2015 Perşembe günü Saat 14.30'da Gaziantep Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirileceğini belirtti. 



Panelde gayrimenkul sektöründeki son gelişmelerle son zamanlarda sık sık adından söz ettiren Gaziantep'in ekonomik ve demografik yapısının mercek altına alınacağını ifade eden Göçer, şunları kaydetti: "Panelde, gayrimenkul piyasasındaki yatırım fırsatları, konut, ticari, turizm, sanayi ve lojistik konuları ele alınacak. Panelde, 'Gaziantep Gayrimenkul Sektörü Değerlendirmeler ve Öngörüler Raporu' da katılımcılara sunulacak. Panelde GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici, GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer,Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Faruk Göksu ve NEF Yapı Marka Kumcusu Erden Timur birer sunum yapacak. Panelin açılış konuşmasını da GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp...