07 / 07 / 2024

güce toplu konut projeleri

güce toplu konut projeleri

Güce Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılacak 110 konutluk projenin ihale öncesi, arazinin tapusu TOKİ'ye devredildi. Kaymakamlık makamında düzenlenen törene, Kaymakam Yavuz Akyol da katıldı...

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ardahan Göle 315 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Güce orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Güce alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile üstyapı tesislerinin öncelikli olarak tamamlanıp yerel yönetimlere devredilmesi konusunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın görevlendirilmesi planlanıyor.

Avustralya'da toplu konut kulelerinde sert koronavirüs önlemleri!

Avustralya'da toplu konut kulelerinde sert koronavirüs önlemleri alındı. Tüm kulelerin karantina altına alınmasının dışında 500 polis kuleler için görevlendirildi.

Hendek Toplu Konut projesi hakkında merak edilenler!

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkay Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, Hendek’te yapılması planlanan Toplu Konut projesi hakkında merak edilenleri cevapladı…

Kayseri'deki toplu konut projelerinin ödeme planı değişti mi?

Kayseri ilindeki toplu konut projelerine ait ödeme koşulları ve taksit tutarlarının sonradan değiştirildiği iddiaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

güce toplu konut projeleri Haberi

güce toplu konut projeleri


Güce Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılacak 110 konutluk projenin ihale öncesi, arazinin tapusu TOKİ'ye devredildi. 

Kaymakamlık makamında düzenlenen törene, Kaymakam Yavuz Akyol, Tapu Müdür Vekili Aydın Kılıç. Özel İdare Müdür Vekili İbrahim Kılıç ve diğer protokol üyeleri katıldı. 

Akyol. yaptığı açıklamada. TOKİ tarafından Güce'de yapılacak TOKİ konutları için arsa sorununun çözülerek arazinin tapusunun TOKİ'ye devredildiğini söyledi. 

En kısa zamanda TOKİ'nin ihaleye çıkacağını ve yapımına başlanacağını söyleyen Kaymakam Akyol. şunları kaydetti: "TOKİ konutlarının yapılacağı eski Köy Hizmetleri Binası yanındaki 1188 ve 1189 parsellerin tapusunun devrinden sonra artık TOKİ konutları için önümüzde hiçbir engel kalmadı. Bundan sonraki süreçte TOKİ hemen ihaleye çıkacak ve çalışmalara başlanılacaktır. Güce halkının bu hizmete kavuşmasına az bir zaman kaldı. 

Bu projenin gerçekleşmesinde katkıları bulunan tüm başvuru sahiplerine ve...