17 / 05 / 2024

güçlü kredi kalitesi

güçlü kredi kalitesi

Turkrating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

Konut kredisi nasıl hesaplanır? Vadeye göre kredi hesaplaması!

Krediyle ev almayı düşünen vatandaşlar düşük faizlerden yararlanmak için bankalara koşuyor. Peki konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte vadeye göre kredi hesaplaması...

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

TURKrating, YDA İnşaat'ın notunu yükseltti!

İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri AŞ (TURKrating), YDA İnşaat'ın uzun vadeli "güçlü kredi kalitesi"ni yükseltti.

Tapu ipoteği karşılığı kredi veren bankalar!

Bir taşınmaz mal teminat olarak gösterilerek bankalardan konut kredisi veya ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Hangi bankalar tapu ipoteği karşılığı kredi veriyor? İşte tapu ipoteği karşılığı kredi veren bankalar..

İpotek karşılığı kredi nasıl alınır?

İpotek karşılığı kredi, ihtiyaç kredisi olabildiği gibi konut kredisi de olabiliyor. Bu kredi türünün koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki, ipotek karşılığı kredi nasıl alınır?

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satış ofisi!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satış ofisi ile 0850 205 45 65 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen proje Kiptaş güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme planı!

Vaditepe Göl Evleri ödeme planına göre projede firma kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları sağlanırken, 120 aya kadar banka faiz oranlarıyla kredi kullanılıyor.

YDA İnşaat'a en güçlü borç ödeme kabiliyeti kredi notu verildi!

TurkRating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 kredi notu verdi.

Turkrating inşaat sektörünün notunu arttırdı!

Turkrating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

Türktrating'ten inşaat sektörüne ilk not!

TURKRating YDA İnşaat'a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR AA (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

güçlü kredi kalitesi Haberi

güçlü kredi kalitesi

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. almış olduğu bu derecelendirme notu ile inşaat & taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek notu alan firma oldu. 


İnşaat-taahhüt, gayrimenkul geliştirme, havalimanı işletmeciliği, sağlık ve tarım gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen gruplarından YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Turkrating tarafından verilen uzun ve kısa vadeli kredi derecelendirme notlarının inşaat taahhüt sektörü açısından bir ilk olduğunu vurgulayarak, sektörde bu notu alabilen ilk firma olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. İnşaat sektöründe Group'un en eski firması olan AKSA İnşaat ile 39 yılı, 2. kuşak olarak ise babaları rahmetli Yaşar Dede Arslan'ın adına ithafen kurdukları YDA İnşaat'ın 20. yılını geride bıraktıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


"Geçtiğimiz...