23 / 05 / 2024

Guide

Guide

2001 yılından beri farklı sektörlerdeki kurumların iş ve iletişim hedeflerine yönelik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Guide İletişim, müşteri portföyüne ısı yalıtım sektörünün öncü markası Capatect’i ekledi.

İstanbul Havalimanı'ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

Official Aviation Guide’nin açıklamış olduğu rapora göre; İstanbul Havalimanı içinde bulunduğumuz ağustos ayında dünyanın en yoğun beşinci havalimanı oldu. İşte detaylar…

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi ve Murat Sarıusta ortaklığında kuruldu.

AVM liderleri MAPIC 2016'da dağıtılacak rehberde buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.

Investor's Guide Turkey'de GYODER üyelerine yüzde 20 indirim imkanı!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan "Investor's Guide Turkey", 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor. Investors Guide'da İşbirliği kapsamında GYODER üyelerine %20 indirim imkanının sunulacak.

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

AVM geliştiricileri 5. MAPIC Guide'de buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide'de AVM geliştiricileri başta olmak üzere AVM işletmecileri, AVM uzmanlığı olan danışmanlık firmaları buluşacak.

AVM işletmecileri 5. MAPIC Guide'de buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak.

Turkey Shopping Center Leaders'a son katılım tarihi 30 Ekim!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak.

Emlak fiyatları en çok artan ülkeler!

Global Property Guide, 2014'ün son çeyreğinde emlak fiyatlarının en çok yükseldiği ülkeleri sıraladı. Türkiye yüzde 16.89 artışla ilk sırada yer alıyor.

Akfen GYO'dan şehir rehberi konseptli 2014 Faaliyet Raporu!

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor..

Investor's Guide Turkey son katılım tarihi 20 Şubat!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi tarafından her yıl uluslararası MIPIM Fuarı için hazırlanan ve GYODER'in desteği ile etki alanını genişleten Investor's Guide Turkey 2015 dağıtım alanıyla firmanızı daha çok kişiye ulaştırıyor.

Türkiye emlak fiyatlarının artışında dünya ikincisi oldu!

Dünyada ekonomik büyümeye yönelik endişeler artsa da bazı ülkelerde emlak fiyatları hız kesmeden yükseliyor. Global Property Guide'ın hazırladığı ve dünyanın önde gelen ekonomilerinin yer aldığı ülke sıralamasına göre Türkiye'nin yeri çok çarpıcı.

Bien Guide İletişim ile anlaştı!

2001 yılından bu yana farklı sektörlerdeki kurumların iş ve iletişim hedeflerine yönelik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Guide İletişim, müşteri portföyüne Dünyaca ödüllü tasarımları ile Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren Bien Seramik’i ekledi.

Guide Haberi

Guide



Birçok firmanın çözüm ortağı Guide İletişim, sektöründe ‘’kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka’’ kimliğine sahip Capatect’in stratejik iletişim danışmanlığı süreçlerindeki tüm çalışmalarını...