07 / 07 / 2024

Guinness için van kahvaltı organizasyonu ne zaman

Guinness için van kahvaltı organizasyonu ne zaman

Guinness Rekorlar Kitabı' na girmek ve Van kahvaltısını dünyaya tanıtmak amacıyla 1 Haziran 2014' te gerçekleştirilecek "dünyanın en kalabalık kahvaltı sofrası" rekoru denemesi için çalışmalar başladı...

Van tekstil fabrikaları depremzede vatandaşlar için istihdam sağlıyor! 

Van Ticaret ve Sanayi Odası, depremzede vatandaşlar için istihdam ofisi açarak başvuranların kentteki fabrikalarda işe başlamalarını sağlıyor. 

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! 221 konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Van 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 221 konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Van için 'zemin sıvılaşması' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Fırat Durmaz,  kent için “Deprem sırasında salınımlardan kaynaklı zeminin sıvılaşma riskinin yüksek olduğu bölgeler var" uyarısında bulundu. 

Van için acele kamulaştırma kararı!

Van ili Erciş ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Tuşba için acele kamulaştırma kararı!

Van ili Tuşba ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Van'da depremzedeler için çelik konstrüksiyon konutlar inşa edilecek!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar, Kaşkol, Gelenler ve Güvenlik mahallelerinde büyük yıkıma sebep olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 4 bin 900 konut ağır hasar aldı. Depremzedeler için izolasyonlu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon konutlar inşa edileceği belirtildi...

Van'da depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Van'ın Başkale ilçesinde evleri yıkılan vatandaşlar için kalıcı konutlar inşa edilecek.

Guinness için van kahvaltı organizasyonu ne zaman Haberi

Guinness için van kahvaltı organizasyonu ne zaman


Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek ve Van kahvaltısını dünyaya tanıtmak amacıyla 1 Haziran 2014'te gerçekleştirilecek "dünyanın en kalabalık kahvaltı sofrası" rekoru denemesi için çalışmalar başladı.


Van Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, (ABD'nin elinde bulundurduğu 18 bin 941 kişilik "dünyanın en kalabalık kahvaltı sofrası" rekorunu kırmak için başlatılan çalışmayla ilgili rekor denemesine sponsor olan firmalarla basın toplantısı düzenlendi.


Van TSO Başkanı Necdet Takva, bu rekoru kırmak ve dünyaya Van'ı tanıtmak için 1 Haziran'da tüm Van halkını kahvaltıya davet ettiklerini belirterek, hedeflerinin 30 bin kişiyi aynı sofrada toplamak olduğunu söyledi.


Marka şehir olmak için öncelikle kentin değerlerini ortaya çıkarmak ve bunları uluslararası standartlarda insanlara duyurmak gerektiğini vurgulayan Takva, şöyle konuştu:


"Van marka şehir olma konusunda birçok potansiyele sahip. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak marka değerlerimizi...