05 / 05 / 2024

Guinness rekor denemesi iptal edildi

Guinness rekor denemesi iptal edildi

Başkent'te 6 bin logonun yer alacağı 120 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde "En Çok Logoya Sahip Panosu" olarak adlandırılan Guinness rekor denemesi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Euro almadıysanız hala koşun! Tarih verildi, rekor denemesi yapacakmış

Avrupa Merkez Bankası da rekor yüksek seviyede seyreden enflasyon nedeniyle faiz artırma kararı aldı. Temmuz ayının başından itibaren euroda ciddi bir yükseliş beklendiği iddia edildi.

Meram Aksinne Evleri’ne rekor başvuru!

Meram Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Aksinne Konut Yapı Kooperatifi için 30 Ekim tarihinde başlayan müracaatlarda adeta bir talep patlaması yaşandı ve rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.

Göztepe Stadı'nda ses denemesi yapıldı!

Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine inşa edilen 20 bin 35 kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Trübünlerin yükseldiği statta ses denemesi yapıldı.

Konutta yabancılara satışta tarihi rekor!

Kur artışı, yabancılar ve gurbetçiler için Türkiye’yi cazip hale getirince konutta yabancılara satışta tarihi rekor kırıldı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eğitimde rekor!

Türkiye’nin dev projelerinden İYH eğitimde rekor kırıldı. Projede, bugüne kadar 27 bin 522 sınıf eğitimi, 28 bin 225 saha eğitimi yapıldı. 

Konut satışlarında rekor bekleniyor!

Konut piyasasında Emlak Konut projeleri, TOKİ ve firmalar çeşitli kampanyalarla furya başlattı. Ekonomi yönetimi de bu kampanyalara destek verdi. Sektör temsilcileri gelecekten umutlu. Özellikle yabancıya yapılan konut satışlarının rekor kırması bekleniyor.

Konut kredisinde rekor kırıldı!

Kamu bankalarının, mayıs ortasında başlatıp geçen ay sonlandırdığı kampanya ile birlikte konut kredisinde 200 milyar TL aşılarak tarihi rekor kırıldı. Bankaların toplam kredi hacmi de 2.4 trilyon lirayı geçti

Konut kredisinde tarihi rekor kırıldı!

Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan "10 yıl vade, 0.98 faiz" kampanyası ile  konut kredisinde rekor kırıldı. Konut kredisi hacmi tarihinde ilk kez 200 milyar lirayı geçti..

Cidde Kulesi uzunluğuyla rekor kıracak!

Suudi Arabistan’da inşa edilen Cidde Kulesi 1 kilometre uzunluğu ile rekor kıracak. Kule için 1.2 milyar dolar fon ayrıldı...

3. havalimanı güvenlik görevlisi ilanına rekor başvuru!

29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına 4 ayda 20 bin kişi başvuru yaptı ve rekor kırıldı. 

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına rekor başvuru!

Dünyanın lider inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvuru rekor seviyeye ulaştı. 

İnşaatta yeni rekor beklentisi!

İnşaat sektörü bu yıl konut satışlarında yeni bir rekor bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de 10 yılda satışlar ikiye katlanırken Anadolu’da satışlar yüzde 450 arttı. Eldeki duruma baktığımızda, Anadolu rekorda bu sene başrolü üstlenecek.

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

Guinness rekor denemesi iptal edildi Haberi

Guinness rekor denemesi iptal edildi

Başkent'te 6 bin logonun yer alacağı 120 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde "En Çok Logoya Sahip Panosu" (Most Brands Advertising on One Single Billboard) olarak adlandırılan Guinness rekor denemesi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal...