12 / 05 / 2024

Gül Gölge Murat Saygı boşandı mı

Gül Gölge Murat Saygı boşandı mı

Sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı, anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar. 

Gmb Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmb Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Murat Berber taarfından kuruldu.

Öğretmen ve aşçı maaşları arasındaki fark gözlerinizi açacak!

Bir Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki (YİBO) maaş uçurumu, Hür-Sen Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı öğretmen Levent Kuruoğlu tarafından gündeme getirildi. Yapılan açıklamaya göre, aynı okulda çalışan aşçı 27 bin TL maaş alırken öğretmenler ise sadece 18 bin TL maaşla yetinmek zorunda

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Fırsatçıların kira oyunu! İnsafsızca fahiş zam yaptılar

Deprem felaketi sonrasında Türkiye’nin dört bir yanından evlerini depremzedelere ücretsiz açanlar olmuş, yardımlaşma ruhu öne çıkmıştı. Depremzedelerin barınmak için çevre illere yönelmeye başlamasıyla bu yardımlaşma ruhuna gölge düşüren fırsatçılar peydah oldu. İşte tüm detaylar...

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Vahit Topuzluoğlu ve Anıl Cem Gölge ortaklığında kuruldu.

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Gölge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Demirci tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Salda Gölü çevresinde kaçak yapıları yıktık!

Salda Gölü ve çevresi aynı marmara denizi gibi Özel Çevre Koruma alanı olarak ilan edilmesine ilişkin Bakan Murat Kurum'dan açıklama geldi.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya Suğla Gölü çevresindeki arazilere yönelik açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'daki Suğla Gölü'nün çevresinde yer alan arazilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Gül Gölge Murat Saygı boşandı mı Haberi

Gül Gölge Murat Saygı boşandı mı

Sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı, anlaşmalı olarak tek celsede boşandıklarını duyurdular. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gül Gölge ile Murat Saygı, bugün görülen dava ile evliliklerini resmen noktaladılar. 

11 yıl önce dünya evine giren çiftin, Ali ve Emir adında iki çocuğu bulunuyor. Murat Saygı'dan anlaşmalı olarak boşanan Gül Gölge'nin, çocukların velayenin yanı sıra aylık 10 bin TL nafaka, iki araba ve iki gayrimenkul aldığı...