28 / 04 / 2024

Gül Proje iletişim

Gül Proje iletişim

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.

Gül Proje Basın Express fiyat listesi 2017!

Daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedeflenen Gül Proje Basın Express projesi, E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunuyor...

Gül Proje Avangart İstanbul fiyatları!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen GÜL Proje Avangart İstanbul fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. 36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 ticari birimden oluşuyor.

Gül Proje Vira İstanbul fiyat listesi 2017!

Gül Proje'nin Vira İstanbul projesi 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Projenin 2018 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. İşte Gül Proje Vira İstanbul fiyat listesi 2017...

Gül Proje Avangart İstanbul fiyatlar!

Gül Proje imzası taşıyan Avangart İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena'nın komşusu konumunda yer alıyor. İşte Gül Proje Avangart İstanbul fiyatlar...

Avangart İstanbul Gül Proje fiyat!

Avangart İstanbul Gül Proje fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 7 bin 142 TL'den başlayarak değişiyor...

Gül Proje Vira İstanbul konut fiyatları!

Gül Proje Vira İstanbul konut fiyatları 265 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Vira İstanbul'da aylık taksit ödemeleri 2 bin TL'den başlıyor...

Gül Proje Basın Ekspres'te faizler sıfırlandı!

Ekspres'te faizi yıl sonuna kadar sıfırladı Gül Proje, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Gül Proje Express'te yeni bir kampanya başlattı.

Gül Proje Expres'te 2 bin 850 TL taksitle!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’ ile sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Lansman sonrası satış rekoru kıran Gül Proje Express’te artık 2 bin 850 TL’den başlayan taksitler ile konut sahibi olmak mümkün.

Gül Proje'nin acı günü! Mustafa Gül vefat etti!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına mütakiben Basınköy Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Büyükçekmece mezarlığına defnedilecek.

Gül Proje Express'ten peşinatsız yüzde10 indirimli daireler!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi 'Gül Proje Express’ ile lansman sonrası satış rekoru kırdı. Lansmana özel sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen Gül Proje Express’te artık sıfır peşinat ve %10 indirimle konut sahibi olmak mümkün.

Gül Proje Ekspres Rezidans fiyatları!

Gül Proje Ekspres Rezidans fiyatları peşin alımlarda 244 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede toplam 658 rezidans ile 31 ticari alan yer alıyor.

Gül Proje Express satışta! Metrekaresi 4 bin 380 TL'ye!

2016 yılını ‘proje yılı’ ilan eden Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi 'Gül Proje Express’i hayata geçiriyor. Ön talep sürecinin devam ettiği 'Gül Proje Express', 4 bin 380 TL'den başlayan metrekare fiyatıyla yatırımcıya en uygun koşulları sunuyor.

Gül Proje Ekspres daire fiyatları ne kadar?

Toplam 658 rezidans ve 41 cadde dükkandan meydana gelen Gül Proje Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Peki Gül Proje Ekspres daire fiyatları ne kadar?

Gül Proje iletişim Haberi

Gül Proje iletişim

Türkiye’nin önde gelen şirket, kurum ve kişilerine profesyonel PR hizmeti veren ‘Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı’, fark yaratan projelere imza atarak kısa sürede büyümesini ikiye katladı. Kurulduğu 2014 Ekim ayından bu yana gerçekleştirdiği başarılı proje ve lansmanlarla dikkat çeken Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Gül Proje'yi iletişim danışmanlığı yaptığı markalar arasına kattı. 


İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 35 yıllık deneyime sahip olan Gül Proje; Bahar Ünal İletişim müşteri portföyünde yerini aldı. Önümüzdeki 3 sene içinde hayata geçireceği projelerle 1 milyar TL’yi aşkın yatırım yapmayı planlayan Gül Proje, sektöre öncülük yapan bir değer olarak yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veriyor. 


Uzmanlık alanı inşaat ve gayrimenkul olan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, ayrıca perakende, enerji, turizm, AVM, ulaşım gibi sektörlere de hizmet veriyor. Bahar Ünal...